Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Tavuk Tantuni

Yoğurtlu Tavuk Tantuni
0
91

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Yoğurtlu Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gram tavuk göğsü
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet domates
  • 2 adet yufka
Sos için;
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Kekik
Üzeri için;
  • Sarımsaklı yoğurt

Yoğurtlu Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben bu tanımda @akdeniztoros eserlerinden tavuk bonfile kullandım.  Tavuklarımızı minik olacak halde küp küp doğruyoruz suyunu salıp çekene kadar tavamızda pişiriyoruz.
  2. Daha sonra ince doğranmış soğanımızı ve biberlerimizi ekliyoruz en son domatesi ve baharatlarımızı da ekleyip düzgünce kavuruyoruz.
  3. 1 adet yufkayı ortadan ikiye kesip salçalı sosumuzu sürüyoruz formdaki üzere katlayıp tavuklu harcımızı döküyoruz.
  4. Daha sonra rulo halinde sarıyoruz iki parmak kalınlığında kesip yağladığımız borcamımıza diziyoruz.
  5. 160 derecede evvelce ısıtılmış fırında 15 dakika durması kâfi. Ben sarımsaklı yoğurt ile servis yaptım.
  6. Dilerseniz üzerine kaşar peyniri rendesi de hoş olur. Şimdiden elinize emeğinize sıhhat ???? afiyet olsun ????instagramada beklerim ???? rabia. Deniz_.
Yoğurtlu Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yoğurtlu Tantuni Tanımı İçin Malzemeler İçi için; 2 adet tavuk pirzola1 çay kaşığı kırmızı toz pul biber1 çay kaşığı sumak1 adet büyük soğan2 adet domatesSarmak için 6 adet lavaş Üzeri için; 2 yemek kaşığı tereyağYarım demet maydanoz Altı için; 1 kase süzme yoğurt2 diş sarımsak Yoğurtlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı İçin Gereçler 500 gram tavuk göğsü3-4 su bardağı su haşlamak için su3 yemek kaşığı zeytinyağıKarabiberKimyonPul biberYufka ekmek İçi için 1 adet kuru soğan1 çay kaşığı sumak1 adet domatesGöz kararı maydanoz ( Ben az kullandım zira konut halkı sade yedi ) Tavuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Materyaller 1 adet tavuk göğsü2 adet kemiksiz tavuk but1 tatlı kaşığı kekik1 çay kaşığı kimyon1 çay kaşığı karabiberAcı pul biber1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı tereyağıYarım çay bardağı zeytinyağ Salata İçin 1 adet kuru soğan1 adet domatesİnce doğranmış maydanozAcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler 1 adet tavuk göğsüYarım çay bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber1 tatlı kaşığı pul biberTuzYarim çay bardağı su Diğer gereçler; 1 adet domates1 bağ maydanoz1 adet soğan soğanSumak Hamur için; 2 su bardağı ılık su1 çay bardağı yoğurt1 çorba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler 1,5 kilo tavuk göğsüToz kırmızı biber3 yemek kaşığı tereyağıYarım çay bardağı zeytin yağıTuz3 tane mor soğan1 bağ maydanoz3 tane domates8 tane lavaş Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavuklar minik minik doğranır wok tava yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,505Konular
982,665Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt