Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Közlenmiş Kırmızı Biber Ve Közlenmiş Patlıcan Salatası

Yoğurtlu Közlenmiş Kırmızı Biber Ve Közlenmiş Patlıcan Salatası

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
yogurtlu-kozlenmis-kirmizi-biber-ve-kozlenmis-patlican-salatasi.jpg

Yoğurtlu Közlenmiş Kırmızı Biber Ve Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler

• 4 adet kırmızı kapya biber
  • 4 adet patlıcan
  • Süzme yoğurt
  • 2-3 diş sarımsak

Yoğurtlu Közlenmiş Kırmızı Biber Ve Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Biberleri ve patlıcanları fırında közlüyoruz 2-onlar közlenirken sarımsaklı yoğurdu hazırlıyoruz.
  2. Közlenen sebzeleri güzelce kabuklarını soyuyoruz.
  3. Soyduğumuz sebzeleri bir servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurdu döküyoruz. Deneyecek herkese afiyet olsun ❤️.
Yoğurtlu Közlenmiş Kırmızı Biber Ve Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yoğurtlu Közlenmiş Patlıcan Tanımı İçin Materyaller Kişi sayısına nazaran çoğaltabilirsiniz ben 3 patlıcan kullandım2 adet sarımsakTuz1 kase yoğurtKırmızı pul biberSıvıyag Yoğurtlu Közlenmiş Patlıcan Tanımı Yapılışı Patlıcanları közlüyoruz soyuyoruz, ben yazdan hazırladım dolaptan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet patlıcan2 tane sarımsak1 tane kuru soğan1 tane domatesTuzPulbiberZeytin yagı Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patlıcanları fırında közlüyoruz, soğanı soyup, dörde bölüyoruz ve ince bir şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Köz Biber Salatası Tanımı İçin Materyaller 3 adet orta uzunluk patlıcan3 adet kırmızı kapya biber6 kaşık yoğurt2 tatlı kaşığı mayonez1 diş sarımsakTuz Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Köz Biber Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak 3 adet kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler 4 tane patlıcan1 adet kapya biber1 diş sarımsak3 yemek kaşığı nar ekşisi4 yemek kaşığı zeytin yağıMaydanoz (taze yoktu diye kuru kullandım, tazede çok yakışır)Tuz Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Yoğurtlu Közlenmiş Patlıcan Salatası Tanımı İçin Materyaller 5 tane közlenip soyulup incecik doğranmış patlıcanSüzme yoğurt2 yemek kaşığı mayonez3 diş rendelenmiş sarımsakTuzZeytinyağı Yoğurtlu Közlenmiş Patlıcan Salatası Tanımı Yapılışı Süzme yoğurttu, mayonezi ve sarımsağı bir kabın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt