Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
yogurtlu-koz-patlican-salatasi.jpg

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Gereçler

• 3 adet közlenmiş patlıcan
  • 2 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 kase süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 diş sarımsak
Üzeri için;
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • Ceviz içi

Yoğurtlu Köz Patlıcan Salatası Tanımı Yapılışı

1. Patlıcan ve kapya biber ister ocak üzerinde ister fırında közlenir.
  2. Ben yazdan közleyip dondurucuya kaldırıyorum onu kullandım.
  3. Kabukları soyulur ve ince ince kıyılır.
  4. Bir kase içerisinde yoğurt, ezilmiş sarımsak, mayonez, tuz, patlıcan ve biber karıştırılır.
  5. Servis tabağına alınır.
  6. Sos tavasına tereyağı ve zeytinyağı alınır.
  7. Yağ kızınca toz kırmızı biber ve ceviz eklenir bir çeşit karıştırılır.
  8. Salatanın üzerine gezdirilir. Afiyet şifa olsun inşallah ????.

Similar threads

Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Köz Biber Salatası Tanımı İçin Materyaller 3 adet orta uzunluk patlıcan3 adet kırmızı kapya biber6 kaşık yoğurt2 tatlı kaşığı mayonez1 diş sarımsakTuz Yoğurtlu Köz Patlıcan Ve Köz Biber Salatası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Birinci olarak 3 adet kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Labneli Köz Mantarlı Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 4 tane patlıcan1 tane havuç6 tane mantar1 tane kapya biberYarım demet maydonoz (olmadığı için ben koymadım)1 küçük kase kaşar peyniri1.5 yemek kaşığı dolusu labne peyniri1 yemek kaşığı yoğurtTuzZeytinyağı2 diş sarımsak Labneli Köz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Etimekli Köz Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 şişe közlenmiş patlıcan1 şişe közlenmiş kapya biber1 paket etimek6 adet domatesMaydanozTuz Üzeri için ; 2-3 diş sarımsak4 yemek kaşığı süzme yoğurtAzcık tuz Etimekli Köz Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Köz Patlıcanlı Makarna Salatası Tanımı İçin Gereçler 2 adet közlenmiş patlıcanYarım paket burgu makarna3 diş sarımsak2 adet kornişon turşuÇeyrek demet dereotu3 yemek kaşığı süzme yoğurt1 yemek kaşığı mayonezYarım kutu konserve mısır1 adet kırmızı kapya biberZeytinyağı, tuz Köz Patlıcanlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Köz Patlıcanlı Biberli Tavuklu Makarna Salatası Tanımı İçin Gereçler 1 paket makarna3 yemek kaşığı tereyağ1 tane tavuk göğsü5 adet közlenmiş patlıcan5 adet közlenmiş kırmızı biber1 çay bardağı ceviz2 kase yoğurt5 yemek kaşığı mayonez1 diş sarımsakTuz Köz Patlıcanlı Biberli Tavuklu Makarna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,505Konular
982,670Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt