elektronikci
FD Üye

Yoğurtlu Kebap Tanımı İçin Materyaller
- 5 adet çakal pidesi
- Yarım kilo kıyma
- 1 adet domates
- İsteğe nazaran biber
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- Yoğurt
- Tereyağı
- Zeytinyağı
- Salça
Yoğurtlu Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tereyağı eriyince zeytinyağını karıştırın. Üzerine çakal pidesini doğrayıp ekleyin kavrulunca servis tabağına alın.
- Birebir tavaya kıymanızı alın kavurmaya başlayın isteğe nazaran biberi doğrayın tuz, karabiber ve pul biberi ekleyin.
- Kıymanın rengi değişince biberleri ekleyin, biraz daha kavrulduktan sonra domatesleri doğrayıp, ekleyin renginin değişmesi için yarım yemek kaşığı salça ekleyin.
- Çırpmış olduğunuz yoğurdu pidelerin üzerine dökebilirsiniz. Yoğurdun üzerinede kıymalı harcınızı ekleyin. Közlenmiş biber ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.