Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yoğurtlu Havuç Salatası

Yoğurtlu Havuç Salatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi İçin Malzemeler

*3 havuç
*1 avuç ceviz
*Yoğurt
*Mayonez
*Zeytinyağı
*Tuz

Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi Yapılışı Havuçlar rendenin en iri tarafıyla rendelenir Zeytinyağı tavaya alınır ısınınca havuçlar da eklenir üzerine tuzu koyulur yumuşayıncaya kadar sotelenir Yumuşayınca başka bir tabağa alınır üzerine cevizleri eklenir Tamamen soğuyunca üzerine mayonez ve yoğurt da eklenir ve karıştırılır
afiyet olsun

Similar threads

Yoğurtlu Mayonezli Havuç Salatası Tarifi İçin Malzemeler *9 adet havuç *2 yemek kaşığı sıvı yağ *5 yemek kaşığı süzme yoğurt *2 diş sarımsak *1 tatlı kaşığı tuz *1 yemek kaşığı mayonez *İsteyen fındıkta atabilir Yoğurtlu Mayonezli Havuç Salatası Tarifi Yapılışı Havuçlar ilk önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler *3 adet havuç *3 diş sarımsak *Yoğurt (göz kararı bol yada az yoğurtlu ayarlayabilirsiniz) *Tuz *İsteğe bağlı mayonez (ben kullanmadım) Havuç Tarator Tarifi Yapılışı Havuçlar rendelenir Çok az zeytin yağında sotelenir Rengi sarardığında bir kaseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
* Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi İçin Malzemeler *6 adet havuç *Zeytinyağı *2 su bardağı yoğurt *2 Tuz Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi Yapılışı Havuçları rendeleyip yağda renk değiştirene kadar kavuruyoruz Ayrı bir kapta yoğurt, tuz ve sarımsak karıştırılır Havuçlar yağıyla birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi İçin Malzemeler *3 orta boy havuç Sosu için; *1 kase yoğurt *Az miktarda mayonez *Tuz ve isteğe göre sarımsak Yoğurtlu Havuç Salatası Tarifi Yapılışı Havuçlarımızı rendeleyip yağ koyduğumuz tavaya biraz da su ekleyip haşlamaya bırakıyoruz Havuçlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Havuç Tarator (Yoğurtlu Havuç Salatası ) Tarifi İçin Malzemeler *23 adet havuç *1 kase yoğurt *2 kaşık sıvı yağ *23 kaşık mayonez (isteğe göre ben kullanmadım) *2 diş sarımsak *Üzeri için ceviz Havuç Tarator (Yoğurtlu Havuç Salatası ) Tarifi Yapılışı Havuçlar rendelenerek sıvı yağ ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt