Yoğurtlu Brokoli Tanımı İçin Malzemeler
- 1 en küçük uzunluk brokoli
- 1 adet havuç
- 2 diş sarımsak
- 3 çorba kaşığı yoğurt
- Tuz
Yoğurtlu Brokoli Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Brokoliyi küçük kesimlere ayırıp yıkıyoruz.
- Havucun dış kısmını soyup kesimlere ayırıp yıkıyoruz.
- Parçalanmış zerzevatları haşlama aparatıyla buharda pişiriyoruz.
- Sebzeler dağılmayacak kadar haşlandıktan sonra aparattan alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Ayrı bir yerde rendelenmiş sarımsak, tuz ve yoğurdu güzelce çırpıyoruz.
- Soğumuş sebzelerimizi yoğurdun içine ekleyerek karıştırıyoruz.İsterseniz salata olarak isterseniz yan yemek olarak masanızda değerlendirebileceğiniz nefis bir zerzevat alternatifi.Afiyet olsun.
Yoğurtlu Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.