Yoğurtlu Börek Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı zeytin yağı
- 3 su bardağı yoğurt
- 1 şişe maden suyu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 5 adet hazır yufka
Yoğurtlu Börek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtaları derin bir kapta çırpıyoruz daha sonra bütün gereçleri karıştırıp iç harcımızı hazırlıyoruz.
- Yufkalarımızı 4 eşit kesime bölüp iç materyalini güzelce yufkamıza sürüp gül hali verip tepsimize diziyoruz.
- Evvelden 250 derecede ısıttığımız fırınımızda kızarana kadar pişiriyoruz.
- Birinci sıcaklığı çıktıktan sonra servis ediyoruz. Kolay gereçli bir o kadar da nefis bir börek tanımı kesinlikle deneyin. ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.