Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yoğurtlu Bakla (Bakla Cacığı)

Yoğurtlu Bakla (Bakla Cacığı)

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99

Yoğurtlu Bakla (Bakla Cacığı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg bakla
  • 2 litre su (haşlamak için)
  • 1 kg yoğurt
  • 5 büyük diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
  • Kuru nane

Yoğurtlu Bakla (Bakla Cacığı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle baklaları temizleyip doğrayın.
  2. Daha sonra haşlamak için tencereye alın,suyu üstünü geçecek biçimde ekleyin.
  3. Baklalar yumuşayana kadar pişirin.
  4. Piştikten sonra süzüp soğuması için kenara bırakın.
  5. Yoğurt karışımı için sarımsakları soyup ezin.
  6. Son olarak yoğurdu çırpıp içine sarımsak ve tuzu ekledikten sonra soğumuş baklaları da ekleyin.Dilediğiniz halde servis edebilirsiniz.
Yoğurtlu Bakla (Bakla Cacığı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt