
Yoğurtlu Aysberkli Tavuk Salatası Tanımı İçin Gereçler
- Haşlanmış tavuk göğsü
- 1 adet orta uzunluk aysberk (göbek marul)
- 3 adet çarliston biber
- 5-6 tane kornişon turşu
- 4-5 kol taze soğan
- 1 çay bardağı haşlanmış mısır
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 kilo süzme yoğurt (hazır kullandım bim market????)
- 3 yemek kaşığı mayonez
Yoğurtlu Aysberkli Tavuk Salatası Tanımı Yapılışı
- Tavuğu haşlıyoruz küp küp doğruyoruz .
- Biberi de ince olmayacak biçimde ve öteki malzemeleride doğrayıp derin bir kapta birleştiriyoruz.
- Başka tarafta süzme yoğurt ve mayonezi güzelce karıştırıyoruz .
- Tuz ve karabiber ekleyip doğradığımız gereçlerle birleştiriyoruz .