Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YKS’yi Kazanan Öğrencilerle Pastalı Kutlama

YKS’yi Kazanan Öğrencilerle Pastalı Kutlama
0
49

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, belediye bünyesinde fiyatsız eğitim veren Tepebaşı Kurs Merkezi’nden 2021-2022 eğitim öğretim periyodunda eğitim alan ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) muvaffakiyet gösteren öğrencilerle birlikte pasta kesti.

Üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan öğrencilerle kurs merkezinin toplantı salonunda bir ortaya gelen ve onları tek tek tebrik eden Altınok, “Rüzgâr sizi savurmasın. Kısmından kopan yaprağı rüzgâr nereye yapıtsa oraya götürür. Sizler devletimizin ve milletimizin geleceğisiniz. Umutlarımız, geleceğimizin garantisisiniz. Her biriniz bir Türk bayrağısınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Üniversite ömrünüzde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Emperyalist güçlerin toplumsal medya aracılığıyla gençlere ümitsizlik aşıladığına da dikkati çeken Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sosyal medyadan istifade edin lakin o sizden istifade etmesin. Vaktiniz değerli. Evvelden kartel medya vardı artık monopol oldu. Toplumsal medya üzerinden monopolleşmiş farklı bir dünya kuruluyor. Kültürümüze, manevi değerimize sahip çıkalım. Kendi bedelinden, kültüründen kopan; tarihini bilmeyen milletlerin akıbeti yok olmaktır. Yabancı hayranlığından da uzak duralım. Ümitsizlik pompalıyorlar, asla umudunuzu yitirmeyin. Bizler de sizleri nasıl yetiştirirsek ülkemizin geleceği bir o kadar parlak ve aydınlık olur. İlim Çin’de de olsa alın. Tarihimizi, kültürümüzü, farklı kültürleri öğrenin. Makus alışkanlıklardan, uyuşturucudan uzak durun. Bu hususta arkadaşlarınızı düzgün seçin. Geleceğinizi karartmayın. Biz sizleri en uygun biçimde yetiştirmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Sizler bizim ışığımızsınız.”

Türkiye’nin sosyo-ekonomik taraftan gelişen ve büyüyen bir seyirde olduğunu da belirten Altınok, “Ülkemiz önümüzdeki beş yılda kıymetli gelişmelere şahit olacak. Şuan süratle büyüyen, dünyada kelam sahibi olan bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti var. Türkiye savunma endüstrisini süratle geliştiren ve dünyaya satan bir ülke haline geldi. Kendi helikopterini, savaş gemisini, İHA ve SİHA’larını yapan bir devletimiz var. 2023’te savaş uçağımız da hangardan çıkacak inşallah.” Tabirlerini kullandı.

Altınok, konuşmasının sonunda öğrenci ve öğretmenlerle birlikte pasta keserken, öğrenci velilerine de selamlarını iletti. ​
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt