Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

YKS Öğrencileri Tepebaşı Kurs Merkeziyle Başarıya Koştu

YKS Öğrencileri Tepebaşı Kurs Merkeziyle Başarıya Koştu

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi’nden 2021-2022 eğitim öğretim periyodunda fiyatsız eğitim alan Yükseköğretim Kurumları İmtihanı (YKS) öğrencileri bir yıllık şiddetli maratonun akabinde neticelenen tercih sonuçlarıyla ailelerinin yüzünü güldürdü. Kurs merkezinin rehber öğretmenleri eşliğinde yapılan tercihlerin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte öğrencilerin yüzde 90’ı hedefledikleri üniversitelere girme başarısı gösterdi.

Tepebaşı Kurs Merkezi’nden eğitim alan ve kıymetli başarılara imza attan öğrencileri tebrik eden Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, “Geçtiğimiz periyotta kurs merkezimizden eğitim alan ve YKS’ye giren öğrencilerimizden yüzde 90’ı hedefledikleri üniversitelere girdi. Değerli bir muvaffakiyet hikayesi yazan öğrencilerimizi diş hekimliği, hukuk, eğitim, mühendislik ve mimarlık başta olma üzere birçok değerli fakültelere yerleştirdik. Üniversite hayatlarında da öğrencilerimizin tıpkı azim ve uğraşla muvaffakiyete koşacaklarına yürekten inanıyorum. Zira yorulmadan, terlemeden muvaffakiyet elde edilemiyor. Hem ailelerimizi hem de devletimizin ve milletimizin geleceği olan gençlerimizi tebrik ediyorum.” dedi. ​
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı