Tekrar konuşurken yüzüme bile bakma Sen hiç sevdin mi? Anlarsın eğer bir gün Sende seversen birini Benim ne çektiğimi Hele de benim gibi Sevilmeden seversen Ararsın beni Arasın da bulamazsın Son tren kalkmak üzere Bundan Böyle duraklama dakikalarını Oynuyor sevdam Hele birde sen böyle devam edersen Bitti bitecek o çok büyük dediğim sevdam Yine De sana tarafından ne var Sen beni hiç sevmedin ama Sana ne anlatıyorsam Benim sevgim bitmiş ne Tamamlanmamış ne Senin için ne değişecek Hayatında biri var veya yok Hem de senin için manâ açıklama etmeyen biri Sen hala eski sen Ben ise bundan böyle eski ben değilim Fakat sen gel birde bana sor Senin benim için neler anlattığını O isminin ne anlayış geldiğini İsminden geçtim İsminin baş harfini duysam Biraz duraklarım orada Hemen aklıma sen gelirsin Gözlerimi kapatırım Gözlerim önünde sen Avuçlarımı sıkarım Avuçlarımın içinde Senin avuçlarını olduğunu düşünerek Sonra uzunca bir off çekerim Çünkü yoksundur yanımda Hiç sen benim yanımda olmadın ancak Ama ben, ben senin defalarca yanındaydım Daima konuşurken Gözlerine içine bakmayı istedim Fakat sen benim gözlerime hiç bakmadın Bakmaktan geçtik Kafanı bile kaldırmadın sevgili Ancak ben, oysa ben Ben seni hoşlanmak için yok Seninle vefat etmek için sevmiştim Seninle sevgili almak için değil Seninle dost olmak için sevmiştim seni Ama sen sen beni hiç anlamadın Nasıl anlayacaksın fakat sevgili Sen bunları hiç bilmedin ama Ve bilmeyeceksin de Ben yeniden seni seveceğim deliler gibi Her ismini duyunca uzunca bir off çekmeye Ben sevgili ben devam edeceğim Sende sevgili yine benim farkımda olmayacaksın Bırak böyle kalsın sevdam Böylesi daha pak Böylesi daha hoş Kimse benim seni nasıl sevdiğimi öğrenmesin Ve kirlenmesin sevdam Bırak ben acı çekeyim Sen benim farkımda bile olma Kimse bilmesin sevdamı Bilmesinler ki Kirletemesinler sevdamı Ben ben sevgili acı çekmeye razıyım Yeter ama sevdam temiz kalsın Lakin birde sende beni sevsen Yanında konuşmaya geldiğime Yüzüme bakıp O tertemiz gülüşünle Bana baksan konuşsak Dünyalar benim şayet sevgili Olsun bırak ben sevilmeden sevmeye alışmışım Sen yine benim farkımda olma Yeniden konuşurken yüzüme bile bakma Ama sevgili şunu unutma Sen beni sevmesen de Benim farkımda olmasan da Ben seviyorum seni O sımsıcak gülüşünü niçin esirgersin ki Bilmem benden Bende insanım Benimde sevilmek hakkım yok mi Ama sevgili Sen yine de beni sevme O sımsıcak gülüşünü yine Yine benden sakla Hani yazmış ya şair; Bu şehirde sana aşık Sana tapan biri var Sen bilmesen de O biri katiyen unutamaz sevgili Çünkü birincil aşklar ölümsüzdür UNUTULMAZ alinti
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.