Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıllar Sonra Tekrar Bir Araya Gelen Sibel Can ve Emir Sarıgül Çiftine, Eski Aşk Buket Aydın'dan Olay Gönderme

Yıllar Sonra Tekrar Bir Araya Gelen Sibel Can ve Emir Sarıgül Çiftine, Eski Aşk Buket Aydın'dan Olay Gönderme
0
101

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-25e8e2ffd2a703b041dc66ae18263e1ae0001885.jpg

Buyruk Sarıgül de Buket Aydın'a yanıtını vermiş...

Bilenler bilir, Sibel Can ve Buyruk Sarıgül aşkının 6 yıllık bir geçmişi var! Bu geçmişte Buyruk Sarıgül'ün evli olduğunu da hatırlatalım.

Bu 6 yıllık süreçte ikili, bağ yaşadıklarını daima inkar etti; hatta Sibel Can “Böyle bir durum kelam konusu değil.” diye bir açıklama bile yapmıştı. Bir türlü görüntülenmeyen, yakalanmayan çift, magazin kulislerinde konuşulduğuyla kalmıştı.

Geçtiğimiz yıl da ayrıldıkları söylenmişti.

Bu ortada 2 yıl evvel eşi Fatoş Altınbaş'tan boşanan Buyruk Sarıgül, Sibel Can ile ayrılığının akabinde Buket Aydın ile bağa başlamıştı.

Yeniden her zamanki üzere inkar etseler de manzaraları basına sızmıştı!

Size burada da bahsetmiştik.

Lakin bağlantıları 1 yıl sürmüştü...

Buket Aydın evlenmek istemediği Buyruk Sarıgül ile ilgisine nokta koymuştu. "Çalışma, gel çabucak evlenelim" baskılarına dayanamayıp ayrılık kararı aldığı söyleniyordu.

Ve bu ayrılığın üzerinden daha 2 ay geçmişti ki...

Sibel Can ile Buyruk Sarıgül aşkı yine konuşulmaya başladı! Hatta ikilinin tatile çıktığı bile söyleniyordu. Bunun üzerine Buyruk Sarıgül "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere yalnızca gülüyorum. Kimlerin ne amaçla yaptığını pek yeterli biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için şuurlu çıkartılan haberler. Onları Allah'a havale ediyorum." açıklaması yapmıştı.

Hatta İrem Derici bile şöyle yorum yapmıştı çıkan haberlere.

Ancak gerçek, en nihayetinde gündeme bomba üzere düşüverdi!

Sibel Can ile Buyruk Sarıgül aşkı nihayet belgelendi!

İkilinin Göcek'teki tekne tatilinden imajlar basına sızdı!

Bunun üzerine Buket Aydın'dan da şöyle bir gönderme geldi...

Pekala, bu göndermeye Buyruk Sarıgül ne karşılık verdi dersiniz:

Ay kaos!

Bakalım, nihayet görüntülenen çiftin akıbeti ne olacak?

Gelişmeleri merakla takip ediyoruz!

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt