Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıllar sonra anladım…

Yıllar sonra anladım…
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yıllar sonra anladım… sevene,sevilene yok…aşk’a veda Yıllar önce hapis olmuştum gözlerine Sonrasını kayboluşumu hatırlamıyorum Nasıl da mutluyduminsan başka ne ister demiştim hayattan Yanına hayatını vereceğin biri varken Ama zaman çok şeye gebeymiş öğrendim Günlere haftalar,haftalara aylar Aylara yıllar eklendikçe anlayormuş insan Aşk acı verenmiş Yüreğine dokunan,ruhundan öpenmiş İşte bu kadar acı çekiş Senden kopamanın sebebi buymuş Ben her zaman bekleyen Sen her zaman bekleten olmuşsun… Yıllar daha sonra anladım… Vazgeçemeyiş bundanmış Sen benim seni sevmemi,beklememi sevmişsin Varlıkla yokluk arasında kalmam bundanmış Ayrılık olgunlaştıkça fark ettim geçte olsa… Yanlızlık işledikçe yüreğime Bencilce beni yanlız bırakmamak için çabalayaşını Vedanın önüne geçmekmiş Anladım ayrılığın bir vazgeçiş olmadığını Kendimi buldukça aşk’a veda edeceğimi biliyordun Bu rolü mahsus mi oynadın Evet kendindeyim ruhum berrak Hep yüreğimde düşüncelerimde olacaksın Ama artık ben bekleyen olmayacağım Sevene ,sevilene değil…aşka veda zamanı alinti  

858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt