yılın ödüllerini bölge hazır cevaplar Mansiyon Ödülü Hava Yollarında yemek servisi zamanı Hostes en öndeki adama nezaketle gülümseyerek sordu: Yemek ister misiniz efendim? Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı: Seçeneklerim neler? Hostes yine nezaketle gülümseyerek seçenekleri sundu: Evet veya hayır 3’lük Ödülü Bir alışveriş merkezindeyiz Yaşlı bir bayan tavuk reyonunda bir türlü istediği dek büyük bir tavuk bulamayınca, onu izleyen reyon görevlisine söylendi: Bu tavukların daha büyük olmaları muhtemel değil mi? Görevli tonton teyzeye takılmadan edemedi: Mümkün değil teyze, onlar ölü 2’lik Ödülü Kamyon sürücüsü “Dikkat, alçak köprü Ikaz levhasını ayrım ettiğinde iş işten çoktan geçmişti Olanca hızıyla üstteki köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı Ardındaki kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafikkurtarma ekibi nihayet geldi Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş almak için sordu: Köprüye sıkıştınız, he? Şoför canı burnunda homurdandı: Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti 1’lik Ödülü Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı sürat yapan bir arabulucu durdurdu Sürücü camı açtı Ruhsat ve ehliyetini uzattı Polis suç oluşturan makbuzunu cebinden çıkarırken sevinçle gülümsedi Sizi tüm gün bekledim Şoför nasıl olsa cezamı o kadar veya böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek yanıt verdi Anlıyorum memur bey Elimden geldiği dek seri gelmeye çalıştım ben de Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu