Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldızların Altında Gitar Notaları

0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yıldızların Altında gitar akorları
Yıldızların Altında Notaları
Yıldızların Altında Gitar Notaları nelerdir

Am F E Am
Benim gonlum sarhoştur yıldızların altında
Dm Am E Am
Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında
Am F E Am
Mavi nurdan bir ırmak golgede bir salıncak
Dm Am E Am
Bir de ikimiz kalsak yıldızların altında

Am Dm Am
Yanmam gonul yansa da ecel beni alsa da
Dm Am E Am
Gozlerim kapansa da yıldızların altında

Similar threads

Bu şarkıyı bilmeyen yoktur tabi sevmeyen de Sizde bu klasik haline gelmiş şarkıyı calmak istiyorsanız Yıldızların Altında Gitar Notaları Am Dm Am Dm Am Benim gonlum sarhoştur yıldızların altında Dm Am E Am Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında ( Am Dm Am ) ( Yanmam gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Yıldızların Altında Sozleri Yıldızların Altında Gitar Notaları Ve Sozleri Am Dm Am Dm Am Benim gonlum sarhoştur yıldızların altında Dm Am E Am Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında ( Am Dm Am ) ( Yanmam gonul yansa da ecel beni alsa da ) A ( Dm Am E Am )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Sol la si do si mi re Re mi mi re re do si re re Do si la si do re si La si do si re si la sol sol Sol la si do si mi re Re mi mi re do si re Do si la si do re si La si do si re si la sol Sol fa fa mi re (2 kez) Fa mi mi re re (2 kez) Re do si la si Si la si do si re si la si do si...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Yıldızların Altında Gitar Ve Notaları imagesyildizlarinaltindagitarvekemannotalari5ada4020e160d Yıldızların Altında Gitar Notaları Lasidoredofami mifafamimireredomi redosidoremido sidoredomiredosila lasolfamisolfafamimi(ince) fafamimireredo miredosido redosidoremido...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Gonul Salıncağı Notaları Gonul Salıncağının Gitar Notaları Aslında bu konuyu Bluem acsa daha iyi olurdum Malum gitar dersleri alıyor belki bir yaş akşamı akdenizin derin sularına bakarken ateş başında bunu calar bizlere Em F Em ) Yanağım yanağında, dudağım dudağında ) 2 Am Dm F...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt