Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Seni Anlattım Aşka

Yıldız Tilbe - Seni Anlattım Aşka
0
217

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Seni Anlattım Aşka Aklımı yerden göğe kadar aşka sordum Kimseye kafam bozulmuyor onun değin Çok umutsuzum bazen bazende umutluyum Seviyorum olmuyor sevmezsem ölürüm Kalbimi kırar hiç bir şey olmamış gibi Tutar en kuvvetsiz yanımdan acıtır beni Tuhaftır şu gönlüm her defasında aynıdır Kalsam gönderiyor gitsem bırakmıyor Seni anlattım aşka aşk dinledi Ne sorular sordum cevap gelmedi Seninin kalbinin ruhu tenindeydi Benim ruhumun kalbi derindeydi Sevmeye olan ihtiyacım arttığında Sevilmeye olan arzum kudurduğunda Benim çılgın gönlüm ne uyur nede uyanır Gökteki yıldız ay güneş tümü onu tanır Yalnız kaldığımda inleme krizleri İçimde konuşan sesin o sözsüz dili Kalbimdeki sevdanın hayatımdaki seyri Baksam görünmüyor silsem silinmiyor  

Similar threads

Şarkı Sözlerinden Mesajlık Bölümler BİR GÜN BİR ÇILGINLIK EDİP, SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLESEM ALAY EDİP GÜLER MISIN ? YAHUT SEN DE SEVER MISIN ? SORANLARA UNUTTUM DİYORUM, OLAĞAN NEYDİ HATIRLAMIYORUM, BEN ARTIK SEVMİYORUM, FAKAT BÖYLECE DEMİYOR İÇİM, SUSMUYOR SUSMUYOR KALBİM, HALA ÇILGIN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Sevgi sözcükleri aşkım Aşkınıza söyleyebileceğiniz gerek şiir gerek manalı yazı gerekse kısa yazı arıyorsanız bu konuya bakmadan geçmeyin Tüm Yazıları sizler için derleyip bir araya getirdim Umarım beğenirsiniz meleklerim 1549104817 1549104817...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
damardan girmek isteyenlerin nickleri vefat etmek isteyen nickler vefat etmek isteyenler için nickler nickleri damardan gir ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé Arkadaş oLmâk Sîze YaKıŞmaz TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz Yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İsyankar ve serseri nickler serseri nickleri isyankar serseri nickleri isyankar nickler nicleri ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé Arkadaş oLmâk Sîze YaKıŞmaz TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz Yalnızca SêvdiKLêrimizin éSériyiz!! Madem ayrılığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,786Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt