Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Aşkın Benden de Ote

Yıldız Tilbe - Aşkın Benden de Ote
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gordugum duslerim omrun benden uzun
Seni cok seviyorum mutsuzum
Herseyin bana inat gormuyor yuzum rahat
Cok ozluyorum umutsuzum
Ben sana dayanam ayrılıp hic duramam
Gozlerimde gece olmuyor gunesi perdeliyor bakısın

Hem sana ihtiyacım var hemde bana delice
Al beni bırakma hic bir an bile kendime
Askın benden de ote bir yere gidemem ki
Sen benim kalbimsin ya amma yasayamam ki

Yok o yollarda bulamazsın gercek askı
Yangınlarda sonemezsin benden ayrı
Sen kovsanda yine aynıyım asıgınım

Similar threads

Yıldız Tilbe Aşkın Benden De Öte yıldız tilbe gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun Gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun Seni fazla seviyorum mutsuzum Herşeyim bana inat Görmüyor yüzüm bakımlı Çok özlüyorum huzursuzum Ben sana dayanamam ayrımı hiç duramam Gözlerinde gece olmuyor Güneşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yıldız tilbe Aşkın benden de öte Gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun Seni fazla seviyorum mutsuzum Herşeyim bana inat Görmüyor yüzüm gizli Çok özlüyorum huzursuzum Ben sana dayanamam ayrımı hiç duramam Gözlerinde gece olmuyor Güneşi perdeleyen bakışın Hem sana ihtiyacım var hemde bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Guzel sozler, Sevgi mesajları Sevgi Sozcukleri En Guzel Sozler Aşkım yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, O da sana sevgisini soylemeyecek kadar gururludur Yapraklar sararip dokulurken yere, yasli gozlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
311
858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt