Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe - Arzular Arsız

Yıldız Tilbe - Arzular Arsız
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe Arzular Arsız Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde alev Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu vakit kalbimle bir Ah deniz gel git Darmadağın tekrar sahil Geceler aysız arzular arsız Ne yana yıkılayım Ona katıksız aç deli yüreğim Kime yalvarayım Tedavi sende Allah'ım beni al Rahata kavuşayım İnce ince işliyor sevda Nasıl kurtulayım Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde alev Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu süre kalbimle bir Ah deniz gel git Darmadağın yine sahil Geceler aysız arzular yüzsüz Ne yandan yıkılayım Ona katıksız aç deli yüreğim Kime yalvarayım Çare sende Allah'ım beni al Rahata kavuşayım İnce ince işliyor sevda Nasıl kurtulayım Geceler aysız arzular yüzsüz Ne yana yıkılayım Ona katıksız aç deli yüreğim Kime yalvarayım Tedavi sende Allah'ım beni al Rahata kavuşayım İnce ince işliyor sevda Nasıl kurtulayım Geceler aysız arzular arsız Ne yandan yıkılayım Ona katıksız aç çılgın yüreğim Kime yalvarayım  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt