Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yılbaşı biletlerinin %99'u tükendi.

Yılbaşı biletlerinin %99'u tükendi.
0
215

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yılbaşı özel çekilişi için bastırılan 600 milyon liralık biletin yaklaşık yüzde 99'u dün akşam itibarıyla tükendi Satışlar, yılbaşı özel çekilişinin yapılacağı 31 Aralık Pazar günü sona erecek

Allahtan müslümanız Vallahi bu ülkedekilerin ellerine 500 bin lira tutuştur dinlerini değiştirirler Hani haram ? Hani günah ? hani cehennem ? bütün biletleri ben mi satın aldım ? Neyse Allahtan müslümanız da sorun yok

Similar threads

Milli Piyango İdaresi'nin 80 milyon liralık yılbaşı özel çekilişi biletlerinin tümünün satılması halinde kamuya toplam 227 milyon 729 bin 942 liralık kaynak aktarılacak. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yılbaşı özel çekilişi için bastırılan biletlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Milli Piyango 2010 Yeni Yıl özel çekiliş sonuçları açıklandı 2010 milli piyango ikramiyesi, 2010 ikramiye çekilişi Milli Piyango 2010 Yılbaşı özel çekilişi sonuçları açıklandı Milli Piyango çekilişleri başladıMilli Piyango yeni yıl özel çekilişinde talihli kazanana 30 milyon liralık ikramiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Allah’ın (cc) doksan dokuz güzel ismini ezberleme isteği bende ilk kez üniversite yıllarında uyandı O zamanlar Kuranı Kerim’i yanımdan hiç ayırmazdım Devamlı okurdum Ders çalışma aralarında da okur, kendimi bu yolla da dinlendirirdim Ayetlerin içinde ve sonunda geçen Allah’ın (cc) güzel isimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
221
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt