Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yiğitlik Turkuleri ornekleri

Yiğitlik Turkuleri ornekleri
0
202

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yiğitlik turkuleri, yiğitlik turku ornekleri, yiğitlik turkusu orneği

Coşar Koc Yiğitler
Coşar koc yiğitler coşar
Taştan taşa ceylan koşar
Bu diyarda aslan yaşar

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Edirne'yi Ardahan'ı
Kars'ı Erzurum'u Van'ı
Tokat Sivas Erzincan'ı

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Karadeniz'in uşağı
Efeler bağlar kuşağı
Konya'nın altın başağı

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Adana'nın guzel yolu
Yeşiller icinde bolu
Baştan başa Anadolu

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Urfa Mardin Diyarbakır
Maraş'ın bulbulu şakır
Isparta'm var guller dokur

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Denizli'de Pamukkale
Anytalya'da gur şelale
Dumlupınar'da meşale

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Daimi'nin guzel yurdu
Ankara'yı Atam kurdu
Samsun Rize guzel Ordu

Oh oh oh oh taze guller
Ne guzeldir bizim eller
Eser ince serin yeller

Similar threads

Van Turkuleri Van Yoresine Ait Turkuler Van Turku Sozleri Akşam Oldu Yakamadım Gazımı Akşam oldu yakamadım gazımı Doya doya sevemedim kuzumu Kadir Mevlam boyle yazmış yazımı Uyu balam sana kurban olayım Sen uyu da sana nenni deyeyim Cumle kuşlar destur almış otuyor Şehit baban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
324
Yozgat Turkuleri Yozgat Yoresine Ait Turkuler Yozgat Turku Sozleri Ak Koyun Meler Gelir Ak koyun meler gelir Dağları deler gelir (vay) Hakikatlı yar olsa Geceyi boler gelir (vay) Of guzelim sumbulum bir gulum aman Aman aman ben yandım aman Ak koyun karakoyun Yaremi derin oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
90 ulkenin Van icin soylediği bizim eller sozleri 90 sanatcı Van icin soylediği bizim eller şarkı sozu Rhythm of the universe bizim eller van turkusu 90 sanatcı Van icin soylediği bizim eller şarkısı 90 ulkeden 90 farklı ses, depremin vurduğu Van icin 'Bizim Eller' turkusunu soyledi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Erzincan Yoresine Ait Turkuler Erzincan Turkuleri Erzincan Yoresi Turku Sozleri Ala Geyik Ne Boynunu Sallarsın Ala geyik ne boynunu sallarsın Perde cekmiş yar yolunu gozlersin Bana derler ne karalı gulmezsin Mevlam guldurmedi ben nasıl gulem Dokunmayın bir yaralı yanım var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Kars Turkuleri Kars Yoresine Ait Turkuler Kars Turku Sozleri Acem Kızı Silkinip de Hanovaya cıkınca Eylen Hanovada kal Acem Kızı Uğrun uğrun kaş altından bakınca Can telef ediyor gul Acem Kızı Canım kurban olsun kıymet bilene Belin ince boyun benzer fidana Ateşine yandı Tarsus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt