Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim salkım '20 yıldır camiye gidiyorum'

Yeşim salkım '20 yıldır camiye gidiyorum'
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeşim salkım '20 yıldır camiye gidiyorum' ramazan salkım facebook 1548610156 1548610156 yesimsalkim20yildircamiyegidiyorum5c4dea707ae8fyesimsalkim20yildircamiyegidiyorum5c4dea707ae8f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercamici&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YEŞİM SALKIM; BİR YILDIR BİRLİKTE OLDUĞU HAKAN ERATİK'LE YILINDA NIKAH MASASINA OTURMAYI PLANLIYOR 'DÜĞÜN GİRİT'TE OLACAK' DİYEN SALKIM'IN EVLENİR EVLENMEZ GERÇEKLEŞTIRMEK İSTEDİĞİ ILK ŞEY, EŞİYLE BİRLİKTE UMRE'YE GİTMEK Sivri çıkışları ve evlilikleriyle çoğu kez gündeme gelen meşhur şarkıcı Yeşim Salkım'la; son ilişkisini, kızını, magazin gündemi ve Türkiye'de olup bitenlere bakışını ve yeni projelerini konuştuk Yine kendine özgü net tavrıyla ilginç talimat yaptı Ramazan'da ünlüleri camilerde, Sultanahmet'te görüyoruz Siz de gidiyor musunuz? İnsanın kendisini Allah'a daha yakın hissettiği, günahlarından arınma arzusu duyduğu bir aydayız Ramazan'da, duamı okur; iftar sofralarımla bütün aileyi biraraya toplarım Malesef sağlık durumu sorunlarım nedeniyle oruç tutamıyorum Kadir Gecesi hariç Bugüne kadar hiçbir Kadir Gecesi'ni aksatmadım Hem 1520 senedir sürekli Sultanahmet'e giderim Duamı okur, türbeleri gezerim Bir kez olsun basına yakalanmadım Çünkü camiler hiçbir magazincinin meşhur avına çıktığı yerler değil Tesadüfen görüntülenmeye inanmıyorum yani Dua etmeye bu arada basını çağırmak kadar abesle iştigal bir şart olamaz Dini medyatik ışık halkası getirmek, haber arabulucu olarak uygulamak son derece cahilce TATİLE GİDER GİBİ GİDİLMEZ FAKAT! Sosyete Umre'ye tur düzenliyor Umre, turistik bir yer yok ki Her canımız sıkıldığında, 'Bodrum, Marmaris yapalım' der gibi, 'Hadi bir Umre yapalım' diyemezsiniz Lakin insanların o anda ne düşündüklerini bilemem, Allah doğruyu bilir Hangi niyetle gittiklerini anlar Umre ziyaretinden daha sonra bildiğim kadarıyla Hac vazifesini de yapmak gerekiyor Bu yüzden sıkıldıkça gidemezsiniz Ben hacı olmayı düşünüyor muyum, bu Allah'ın bana göndereceği bir duygu Hacı almak için genç yaşta bazı şeylerden feragat edip nimetlerden soyutlanmak gerekiyor Yahut yaşlandıktan sonradan bunun ne önemi var Bunu Hakan Bey'le görüşüyor musunuz? Evet Umre'ye gitmeyi çok istiyorum Ama oraya gidebilmemiz için evli olmamız gerekiyor Yani Hakan ile evlenmeden gidemiyoruz Çünkü kadınlar ya babaları, ya kardeşleri veya kocalarıyla birlikte gitmek zorundalar Dini nikah yeterli değil İnşallah önümüzdeki yıl evlenip Hakan ile birlikte Umre'ye gideriz FLÖRT EDİP AYRILMAYA KARŞIYIM Düğün sizin için manâlı mi? Allah katında halk müziği birbirleriyle gönül birliği kurduysa kendimce böylece da önemli yok İhanet yoksa birlikte yola çıkılmışsa kendimce lüzum yok Fakat resmi düğün kadını ve erkeği toplumun gözünde iyi hissettiren bir duygu Dünyada da böyle Papa bile çıkıp 'Evlenin ve doğurun' diyor Evlenmeden flört edip ayrılanlara karşıyım Sürekli sevgili değiştiriyorsunuz Sonra hayatınıza giren adam size soruyor: 'Kaç kişiyle birlikte oldun?' 'Dur sayayım' mı desen daha doğru? Bu mu güzel? Yoksa, 'Üç kez evlendim, ayrıldım' seslenmek mi? Bunu kavga etmek lüzumlu Flört nedir bilmiyorum mu diyorsunuz? Kesinlikle bilmiyorum Hakan'la da yaşamadım 34 ayda hemen nişan yüzüğünü taktık lakin tekrar karı kocayız O benim hayat arkadaşım Yalnızca belediyeye gidip haber vermedik o kadar Son dönemlerde ünlülerin sırt sırta evlenmesinde siyasi bir taraf olduğu söyleniyor Bu içten olabilir mi? Bizler daima Müslüman bir toplumduk Bu sene böyle denk gelmiştir Bu hükümet baskı yapmaya, birşeylere sekte vurmaya kalkışsa önce Bodrum'dan başlardı Peki ya türban tartışmaları? id Kadının İslamiyet'teki yerini niye tartışıyorlar anlamıyorum Otursunlar, Kuran'ı okusunlar Sonra da birbirlerine anlatsınlar Her şey çözülür Örtünmek ise Hristiyanlık'la, daha açıkçası Musevilik'le başlamıştır Kadınlar o dönemlerde güzelliklerini kaçınmak, güneşten korunmak için ve cariyerlerden bir farklılıkları olsun diye örtünmüşlerdir Kendimce Türkiye'nin daha manâlı sorunları var Türkiye'de halk ayrıca cumhuriyetçi olup keza de İslam'a siklet verebilirler Bikinili kadına hürmet duyuluyorsa, haşemalı kadına da duyulmalı Necla Nazır da başını açmayı düşündü Necla Hanım, yıllar önce bu kararı almış, örtünmüş Şimdi de açmak istiyorsa hürmet duyarım Vaktinde örtünüp ardından örtüsünü çıkaran bayan fazla Bu dek değerli bir oyuncu sırf örtüsü yüzünden iş bulamıyorsa bu, Türkiye'nin ayıbıdır Hakan Bey'in de maneviyatı güçlü mü? Bu konuda birbirimizi bulduğumuzu düşünüyorum Mesela Hakan'ın alkol içmeyen bir ailesi var Kendisi de mecburi kalmadıkça içki içmiyor Ramazan'da namazını kılar, orucunu tutar İnançlı edinmek insanı ailesine bağlar, kişiyi doğru sürükleyici bir insan yapar Lakin Hakan benim bu hallerimi bilmediği için ilk öncelikle büyük şaşırma yaşadı İlişkinizi magazinden uzakta yaşıyorsunuz, edindiğiniz tecrübeler yüzünden mi? Geçmişte hatalarım oldu Bunlar da bana tecrübe getirdi Biraz çenemi tutup, mesleğime eğilseydim; o dönem, öyle hırpalanmazdım Ama insanın elinde olmuyor Sinirleriniz zayıflıyor Depresyona girdiğim, depresyon yaşadığım ve kendimi yetersiz bulduğum zamanlar oldu, bu yüzden güvensizlik yaşayıp paniğe kapıldım ama artık böyle değilim Hakan bana 'Dur bakalım' demeyi öğretti YAŞ FARKINDA BIRINCIL DEĞİLİM Acilen de yaş farkınız konu ediliyor Aramızda yedi yaş var Bugüne dek defalarca kendimden büyük insanlarla evliliklerim olduğu için insanlara acayip gelmiş olabilir Kendimden küçük bir insanla öncelikle ciddi bir beraberlik yaşıyorum Fakat o benim flörtüm yok; nişanlım, yaşam arkadaşım İnanın bana Hakan benden yedi yaş minik olmasına rağmen ben ondan da çocuksu davranabiliyorum Bu yetiştirilme tarzı, hayata nasıl baktığınla ilgili Irk unutmasın oysa, Peygamber efendimizin de birincil eşi kendisinden yaşça bir hayli büyüktü Hakan Bey'le Gizem'in ilişkisi nasıl? çok iyi anlaşıyorlar, güzel zaman geçiriyorlar Kızınızın da erken evlenmesinden çekiniyor musunuz? Gizem'in buluğ çağı dönemi çok huzursuz geçti Sabrım bir uçtan bir uca atlattık Şu Anda bir çocukluk aşkı var, 2 yıldır Fazla tatlılar Nasıl istiyorsa öyle olsun Çünkü sonuçlarına kendi katlanır MUSTAFA KESER'LE İKİLİ OLDUK Yeni projeler var mı? AB grubuna hitap eden bir bayan programı var bundan başka Mustafa Keser'le bir projemiz var Mustafa Hoca'nın repertuvarı fazla geniş Birlikte hoş bir ikili oluşturduk Benim de sanat müziği ve halk repertuvarım zengin Hakan Bey'le müşterek alıştırma olabilir mi? Evet Bir sinema filmimiz var fakat fazla bilgi vermek istemiyorum  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt