iltasyazilim
FD Üye
Yeşil Yoğurt Nedir
Yeşil Yoğurdun Yararları
Yeşil çaylı yoğurt
Kansere aleyhinde yeşil yoğurt
Yoğurtta kıvam sorunu hakkında yapılan bir çalışmada dinç hayat iksiri bulundu Antioksidan deposu yeşil çayın yoğurtla birleşimi Devrimsel mahsul olarak tanımladı
Hacettepe Üniversitesi Gıda Araştırma Merkezi (HÜGAM) tebliğde yapılan değişim nedeniyle ihtilaflı ayla gelen Türk tipi yoğurttaki kıvam sorununun, Türkiyede yeniden üretimi bol olan yeşil nehir ile çözülebileceğini belirledi Bilim adamlarının yeşil yoğurt adını verdiği yoğurttan yiyen alıcı, kanser önleyici etkisi ortaya konulmuş olan antioksidan da almış olacak HÜGAM Müdür Yardımcısı Prof Dr Yaşar Kemal Erdem, merkezde yürüttükleri araştırma sonucunda, yeşil çayın bileşimindeki flavanoidlerin süt proteinlerinin birbiriyle bağlanmasını sağladığını ortaya koyduklarını bildirdi Flavanoidlerin afiyet üzerindeki kabul edilen antioksidan, antikanserojen vb olumlu etkilerinin yanı sıra süt ürünlerinde yapı bozuklukların önüne geçilmesinde de yararlanılabileceğini belirlediklerini ifade eden Prof Dr Erdem, Flavanoidler, proteinler arasındaki bağlantıyı artırıp, bağlar oluşturarak su alıkoyma kapasiteni artırıyor Bu Nedenle yoğurdun daha koyu kıvamlı ayla gelmesini sağlıyor Tat konusu ise tüketiciye kalmış dedi *
Yeşil Yoğurdun Yararları
Yeşil çaylı yoğurt
Kansere aleyhinde yeşil yoğurt
Yoğurtta kıvam sorunu hakkında yapılan bir çalışmada dinç hayat iksiri bulundu Antioksidan deposu yeşil çayın yoğurtla birleşimi Devrimsel mahsul olarak tanımladı
Hacettepe Üniversitesi Gıda Araştırma Merkezi (HÜGAM) tebliğde yapılan değişim nedeniyle ihtilaflı ayla gelen Türk tipi yoğurttaki kıvam sorununun, Türkiyede yeniden üretimi bol olan yeşil nehir ile çözülebileceğini belirledi Bilim adamlarının yeşil yoğurt adını verdiği yoğurttan yiyen alıcı, kanser önleyici etkisi ortaya konulmuş olan antioksidan da almış olacak HÜGAM Müdür Yardımcısı Prof Dr Yaşar Kemal Erdem, merkezde yürüttükleri araştırma sonucunda, yeşil çayın bileşimindeki flavanoidlerin süt proteinlerinin birbiriyle bağlanmasını sağladığını ortaya koyduklarını bildirdi Flavanoidlerin afiyet üzerindeki kabul edilen antioksidan, antikanserojen vb olumlu etkilerinin yanı sıra süt ürünlerinde yapı bozuklukların önüne geçilmesinde de yararlanılabileceğini belirlediklerini ifade eden Prof Dr Erdem, Flavanoidler, proteinler arasındaki bağlantıyı artırıp, bağlar oluşturarak su alıkoyma kapasiteni artırıyor Bu Nedenle yoğurdun daha koyu kıvamlı ayla gelmesini sağlıyor Tat konusu ise tüketiciye kalmış dedi *