Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yerli otomobil için 12 Mart'ta Gemlik'te tanıtım yapılacak

Yerli otomobil için 12 Mart'ta Gemlik'te tanıtım yapılacak
0
38

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Ayrintilar%2Dbelli%2Doldu%2DYerli%2DOto%2Dya%2D30%2DBin%2DTL%2Dver%2Dtopraktan%2Dgir%2D229824%2Ejpg

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu ile Bursa Ticaret Borsası (BTB) İdare Konseyi Lideri ve TOBB İdare Konseyi Üyesi Özer Matlı, Bursa milletvekillerini ve Bursa İli Oda Borsa İdare Heyeti liderlerini Ankara'da ağırladı.

Bursa'nın çok kıymetli bir ekonomik güç olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, potansiyelinin tam olarak kullanılması halinde ülke iktisadına katkısının daha da artacağını söyledi.

Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin Otomobili Teşebbüs Kümesi (TOGG) ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Bursa milletvekillerine ve Oda Borsa Başkanları'na bilgilendirmede bulundu.

Toplantıda yerli araba fabrikasının kuruluş lansmanının 12 Mart'ta Gemlik'te yapılması kararlaştırıldı.

Similar threads

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Bursa Milletvekillerini ve Bursa İli Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarını Ankara'da ağırladı. Gemlik'ten toplantıya Ticaret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Türkiye'nin en çok sevilen ve aranan iş insanları ortasında yer alan M. Rifat Hisarcıklıoğlu aslen Kayserili. Liseyi Ankara TED Koleji’nde bitirdikten sonra, lisans tahsilini Ankara Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü’nde tamamladı. Profesyonel iş hayatına aile şirketinde başlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Hisarcıklıoğlu'na, Kral VI. Felipe ismine TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen merasimle iki ülke bağlarına yaptığı katkılardan ötürü "İspanya Sivil Liyakat Nişanı" takdim edildi. Merasimde konuşan Hisarcıklıoğlu, Türkiye ile İspanya'nın Akdeniz'deki en kadim medeniyetlerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçtiğimiz hafta Türkiye’nin Arabası girişimi ile ilgili bir sunum yaptıklarını lisana getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yerli araba sunumu yapıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Geçen ay bankaların iş dünyasına kredi vermediğinden yakınan lakin daha sonra Türkiye Bankalar Birliği ve iktisat idaresiyle yapılan toplantı sonrası telaffuzunu değiştirerek kredilerin açıldığını söyleyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,517Konular
981,096Mesajlar
30,917Kullanıcılar
basikSon üye
Üst Alt