Yepyeni mesajlar yeni sözler 2019 Yepyeni Sözler 2019 2019 Yeni Sözler Olağan sözlerden ve mesajlardan bundan böyle daral geldi bize yeni sözler yazın diyen tüm misafirlerimiz için ve elbette ki siz sevgili melek'lerimiz için de bu yazımızda yepyeni sözleri paylaşıyoruz arkadaşlar 1549103919 1549103919 yepyenimesajlaryenisozler20195c533892e0yepyenimesajlaryenisozler20195c533892e0 yepyenimesajlaryenisozler20195c533892e0 Verdiğin çiçeği kuruttum çiçeğin adı gülmüydü karanfilmiydi unuttum aşkımı bildiri ederken şahidimiz aymıydıgüneşmiydi unuttum Sen Benim Sarhoşlugumsun Ne Ayıldım Ne De Ayılmak İstedim Bugün bensem Dün sensin, Çılgın bensem Zincirim sensin, Ayyaş bensem Şarabım sensin, Aşık bensem Aşkım sensin ve ben hala yaşıyorsam Sebebi Sensin… Aydınlık dunyamı karanlık eyleme,Seven yuregımı sensızlıge surukleme, Her sıgara dumanında aklıma duşme,Duste gor benım dustugum bu ışık halkası AşK yasaklanmış SeVgI yasaklanmış NeYmIş eFeNdIm yAşIm minik KéNdiNzi pahalı ZaNNéTMéin HéPNZN !NdRMli qüNLéRni ßiliOrm Yaşam Yollardan Çizilmi$ oLsa BiLé Yollardan Birini SéçéCékSin Séçtiğin Yolda Vefat BiLé oLsa Sélam Vérip GéÇéCékSin Bu Canice Günahın Günahın En Has HaLi ihaNeT ! Hakkımı Ver GiDeyim Yargı!! senin ne olduğun benm içn manâlı deilsonuçta gözlerimn sanabaktığı kadarsınben o gözleri senden çektiğim an hoşbir anı olarak kalsın Çok geçen günler varki hatırı cihan değer Birşeye muradetme olazsa inadetme gör mevlam neyler nerylerse hoş eyler HAFIZ HALİL AKAT Adalet tecelli eyleyince herişi asan eder millet eder eshabını bir lahsada ihsaneder нayaт dєdiqiи вu yalaи düиyada asıl sєvqi sєvdiqiиiи мuтluluqu içiи sєvdiqiиdєи vazqєçмєктiя bir şiirin içine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!! yanımda kimse olmadığından yok yalnızlığım,yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığı için yalnızım… kaç sokak var gördüğümde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? aşık olmak değil bir ömür boyu sevmektir beceri… hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır… vefat öncesi takâtsizlik var gözlerimde… gölgem bile boğmak için fırsat arıyor!!! bıcaklar kesmedi de tenimi bir fena sözle öldüm… akıl şeytandan davranış tanrıdandır hangi düşüncenin davranışa dönüşeceğine karar verense insandır!!! zaten büyük aşkların adamı olamazdın sen adresim yalnış kahramanım yalnıştı! Hemen daha iyi anlıyorum oysa, Nefes edinmek değilmiş, yaşamak Ateşlerde yakmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz elde etmek… Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.