iltasyazilim
FD Üye
Yeni Yıl Mesajları Başarı kısa
Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından adet edinmek, yoksa da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır La Bruyere
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir Moliere
Hiç kimse, galibiyet merenine elleri cebinde tırmanmamıştır Moorhead
İyi bir açılış, güya yarıya başarı demektir Andre Gide
Para nasıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker De Chamfort
Hepsini bakmak için tıklayın
Başarı olur ya insana fazla şey öğretmez, ama başarısızlık fazla şey öğretir Çin atasözü
Başarı adaleli olana gülümser, başarısızlık zayıflara çullanır Oscar Wilde
Başarı tatlıdır fakat çoğu süre ter kokar Anonim
Başarılarını sır olarak saklamak, en büyük başarıdır La Rochefoucauld
Başarının dört şartı; kavramak, istemek, cesaret etmek ve susmak Munthe
Başarıyı en kötü şekilde kullanmak, onunla övünmektir De Maupassant
Büyük başarıların sahipleri ufak işleri titizlikle yapabilme sabrını bildiren kişilerdir Schiller
Hayattaki isteklerime Ve Beklentilerime Bakınca Hepsini Başarıyla Gerçeklestirdiğimi Görüyorum Sanırım Ben Ne istedigimi Biliyorum
Hayatta Başarının Sırrı Herşeyden En Düşük Bir Kere kararsızlık Etmekmiş Ben Söylemedim Bu Lafı Büyük Descartes Söylemiş iyi Demiş, Hoş Demiş Teeeee, Galiba Descartes Seni Hiç Görmemiş
İnsani Büyük Yapan Kendi Azmi Ve Sabrıdır Yeni Görevinde Başarılar Dileriz
Büyük halk müziği olmadan büyük işler başarılamaz
Bir insan bir meslek yapabiliyorsa, bütün halk müziği o işi yapabilir Üşenme, sözünden dönme, durdurma Galibiyet ben başaracağım diyenlerindir Güzellikler Her Zaman Sizinle Olsun
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Hiç Bulamaz, Dostum
Kalk düştüğün yerden Bir Nefes Al Derinden Sil intikam Ve Nefretini Yürü, Hep ileri Yüyü Alnın Açık, Yüreğin Temiz Hirsini Düştüğün Yere Bırak şimdiden Başardın Bile Bak!
Başarırsan Varsın, Başaramazsan Yok Başarırsan Yaşarsın, Başaramazsan Çık! Başarırsan Namın Yürür, Adın Baş Olur Başaramazsan Toprak Olur Taş Olur Başarırsan öykün Yazılır Filmin çekilir Başaramazsan Kanın Emilir iliğin çekilir
Hepsini görmek için tıklayın
*
Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından adet edinmek, yoksa da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır La Bruyere
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir Moliere
Hiç kimse, galibiyet merenine elleri cebinde tırmanmamıştır Moorhead
İyi bir açılış, güya yarıya başarı demektir Andre Gide
Para nasıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker De Chamfort
Başarı olur ya insana fazla şey öğretmez, ama başarısızlık fazla şey öğretir Çin atasözü
Başarı adaleli olana gülümser, başarısızlık zayıflara çullanır Oscar Wilde
Başarı tatlıdır fakat çoğu süre ter kokar Anonim
Başarılarını sır olarak saklamak, en büyük başarıdır La Rochefoucauld
Başarının dört şartı; kavramak, istemek, cesaret etmek ve susmak Munthe
Başarıyı en kötü şekilde kullanmak, onunla övünmektir De Maupassant
Büyük başarıların sahipleri ufak işleri titizlikle yapabilme sabrını bildiren kişilerdir Schiller
Hayattaki isteklerime Ve Beklentilerime Bakınca Hepsini Başarıyla Gerçeklestirdiğimi Görüyorum Sanırım Ben Ne istedigimi Biliyorum
Hayatta Başarının Sırrı Herşeyden En Düşük Bir Kere kararsızlık Etmekmiş Ben Söylemedim Bu Lafı Büyük Descartes Söylemiş iyi Demiş, Hoş Demiş Teeeee, Galiba Descartes Seni Hiç Görmemiş
İnsani Büyük Yapan Kendi Azmi Ve Sabrıdır Yeni Görevinde Başarılar Dileriz
Büyük halk müziği olmadan büyük işler başarılamaz
Bir insan bir meslek yapabiliyorsa, bütün halk müziği o işi yapabilir Üşenme, sözünden dönme, durdurma Galibiyet ben başaracağım diyenlerindir Güzellikler Her Zaman Sizinle Olsun
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Hiç Bulamaz, Dostum
Kalk düştüğün yerden Bir Nefes Al Derinden Sil intikam Ve Nefretini Yürü, Hep ileri Yüyü Alnın Açık, Yüreğin Temiz Hirsini Düştüğün Yere Bırak şimdiden Başardın Bile Bak!
Başarırsan Varsın, Başaramazsan Yok Başarırsan Yaşarsın, Başaramazsan Çık! Başarırsan Namın Yürür, Adın Baş Olur Başaramazsan Toprak Olur Taş Olur Başarırsan öykün Yazılır Filmin çekilir Başaramazsan Kanın Emilir iliğin çekilir
Hepsini görmek için tıklayın
*