Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Yıl Mesajları Başarı

Yeni Yıl Mesajları Başarı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yeni Yıl Mesajları Başarı kısa

Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından adet edinmek, yoksa da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır La Bruyere

Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir Moliere

Hiç kimse, galibiyet merenine elleri cebinde tırmanmamıştır Moorhead

İyi bir açılış, güya yarıya başarı demektir Andre Gide

Para nasıl parayı çekerse, başarı da başarıyı çeker De Chamfort
Hepsini bakmak için tıklayın

Başarı olur ya insana fazla şey öğretmez, ama başarısızlık fazla şey öğretir Çin atasözü

Başarı adaleli olana gülümser, başarısızlık zayıflara çullanır Oscar Wilde

Başarı tatlıdır fakat çoğu süre ter kokar Anonim

Başarılarını sır olarak saklamak, en büyük başarıdır La Rochefoucauld

Başarının dört şartı; kavramak, istemek, cesaret etmek ve susmak Munthe

Başarıyı en kötü şekilde kullanmak, onunla övünmektir De Maupassant

Büyük başarıların sahipleri ufak işleri titizlikle yapabilme sabrını bildiren kişilerdir Schiller

Hayattaki isteklerime Ve Beklentilerime Bakınca Hepsini Başarıyla Gerçeklestirdiğimi Görüyorum Sanırım Ben Ne istedigimi Biliyorum

Hayatta Başarının Sırrı Herşeyden En Düşük Bir Kere kararsızlık Etmekmiş Ben Söylemedim Bu Lafı Büyük Descartes Söylemiş iyi Demiş, Hoş Demiş Teeeee, Galiba Descartes Seni Hiç Görmemiş

İnsani Büyük Yapan Kendi Azmi Ve Sabrıdır Yeni Görevinde Başarılar Dileriz

Büyük halk müziği olmadan büyük işler başarılamaz

Bir insan bir meslek yapabiliyorsa, bütün halk müziği o işi yapabilir Üşenme, sözünden dönme, durdurma Galibiyet ben başaracağım diyenlerindir Güzellikler Her Zaman Sizinle Olsun

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Hiç Bulamaz, Dostum

Kalk düştüğün yerden Bir Nefes Al Derinden Sil intikam Ve Nefretini Yürü, Hep ileri Yüyü Alnın Açık, Yüreğin Temiz Hirsini Düştüğün Yere Bırak şimdiden Başardın Bile Bak!

Başarırsan Varsın, Başaramazsan Yok Başarırsan Yaşarsın, Başaramazsan Çık! Başarırsan Namın Yürür, Adın Baş Olur Başaramazsan Toprak Olur Taş Olur Başarırsan öykün Yazılır Filmin çekilir Başaramazsan Kanın Emilir iliğin çekilir

Hepsini görmek için tıklayın

*

858,527Konular
981,504Mesajlar
31,501Kullanıcılar
nisa demirciSon üye
Üst Alt