Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Üyenin İlk Gecesi

Yeni Üyenin İlk Gecesi
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeni Üyenin Birincil Gecesi uyumaya calısırken karma1 karma2 karma3 karma4 napıosun oglum sen? uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler abi aradım yemin ederim aradım!! banlama banlama daha yeniyim başlıgın aşağı öylesine karma istedim şaka maksatlı!banlamıacaksınız di mi? bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr hatalı yere açmadım!sporla ilgiliydi fakat komikti ondan güncel haberlere açtım yoktu mesajda!veya ben görmedim!hazır olur ya siz görmezsiniz diye şey ettim bu attığım 10mesaj!belki sizin için minik bir adım fakat benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı şanslı olsun! paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını takviye etmek ne baskı bea!! karma ? karma ? kar kar karmaaaaaa mesaj yükseltmeye çalışıyor!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni azaaferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünnü aldı yeni azayazık yaa *bülent ersoy hamile kalmış yeni azapaylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum! * dünyaya göktaşı çarpacak!!!! yeni azaeyvallah dostum emeğe hürmet!!  

858,505Konular
982,772Mesajlar
33,066Kullanıcılar
bulo1337Son üye
Üst Alt