Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Sozler

Yeni Sozler
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Yeni guzel Sozler
En Yeni Sozler 2019

Yeni Sozler 2019

Sevgiliye Sozler

Konuşmak istedikce sana susuyorum, Kacmak istedikce yine sana yakalanıyorum yenildim işte! ama yinede seviyorum

Oyle bir zamandayızki yiğit belli değil mert belli değil, herkes yarasına merhem arıyor dert belli değil, derman belli değil!!!

SevmedikLerinize sabretmedikce, SevdikLerinize kavuşamazsınız! ♥ HZMUHAMMED

Bu seyriyen ellerle senden seni isterim, senden seni isterken canımdan cıkar tenim, sana aşık ruhumdu merceği yakan ışık, gozlerim cemalini gormeden de kamaşık

DEĞER VERDİKLERİM, yuzume kapıları kapatırsa , BİR DAHA ACILMASIN DİYE, ben o kapıların uzerine BETON dokmesini de BİLİRİM

Akıllı kadın yatırımı supurgeye yaparOnce sacını supurge ederbaktı neyaparsa yaranamıyo, bukez supurgeye biner CADILIK ederimagesyenisozler20195ad97fe4b5d74png

‎Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır korukleyen?Sahi sevmek nedir?Bir muma ateş olmak mı yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdınŞimdi guneşin doğmasını bekle

*Seni unutmak icin and ictim gozlerin geldi aklıma vazgectim

2019 Aşk sozleri

Sesin Değdiğinde Yureğime Yureğim Titriyorsa Avuclarında ve Her Kapayışta Gozlerimi Uşuyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Carem Fısıldamaksa Eğer Avazım Cıktığı Kadar FısıldayacağımSeni seviyorum

Akşamın son bulan ufuklarında guneş damla damla erirken hayatta kalan tum duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum

@Daglarin tepesine cikip “SENI SEVIYORUUM Diye bagirmana hic gerek yok, herhangi bir gecede herhangi bir yildiza bakarak usulca “SENI SEVIYORUM Demen yeterli tipki benim yaptigim gibi “SENI SEVIYORUM

@Aglamak uzak gulmek hep seninle olsun ama bir gun illede aglaman gerekirse oda mutluluk icin olsun

@Ben seni unutmak icin sevseydim adini kalbime degil, gunes ciktigi zaman kaybolacak olan bugulu cama yazardim

@Al vur hanceri kana bulansin fazla vurma derine cunku orda sen varsin

2019 Acı sozler

Bıraktım kendimi Artık bakmıyorum hayata, kapandım odama yaşamıyorum Sanki Bu hayatta ne şarkılar ne şiirler teselli etmek harebe gonlumu ben Acılara gomulmuşum Kimse Alamaz Gonlumu

Gercekten yaşanan sozlerim bunlar kimse kaldıramaz icimdeki acıları bir gencin cığlıkları bunlar anlamaz sevmeyen anlamaz cekmeyen acıyla bir dunya var hayatımda nereye baksam onu goruyorum karşımda

buruk bir hayatın buruk bir acı hatırasıyım hayatta ne yalnızlığıma ağlarım nede acıyan kalbime sadece sana ağlarım akıp giden zamanıma uzulurum

Nefretimi Sana yazsam Ne Olucak Sonunda Yine Acı Cekecek Seven kalbim Seni Seven kalbim Acılar icinde kaybolacak Sonunda Senin hayatımda Kaybolduğun gibi

icimde yalnızlıklar icimde ayrılıklar ve icimde bunların tum acısı sen bakma bana gul oyna yaşa kendi hayatında ben acılarımla terk edilmişim bu dunyada mutsuz etmek istemem kimseyi acılarımla

Yanlış Zamanlara kapıldım Seninle yanlış bir aşkı yaşadım seninle acıyı yazdın kalbime gittin sebepsizce lanet ediyorum Sana!!!

2019 Anlamlı sozler

Kaybettiklerimi Dikkate Alsaydım Neler Olurdu NelerBen Kazandıklarıma BakarımOnları Olanlarla Bitenlerle Hatırlarım!

UMUTSUZ SEVDALARIN ODAĞINDAYIM BİLEMEDİĞİM NE VARSA HEP AMA HEP İCİNDEYİMSENSİZLERE İSYANLARDA SENSİZLİKLERE FERYAT FİGANLARDAYIM

Solan Guller Misali Sende Kaybolup Gittin BenliğimdeBen Seni Senden Daha Cok Sevdim Yureğimle

Bedenimle Sevip Okşuyorum Seni Ruyalarımın İnsanı

Herkes benim gibi değil sevdiğim Sen benim kalbimi ter icinde bırakırsın başkaları senin ustunde sana ter attırır

Akilli Don Kisot uygun ruzgari bekler SLEC

Akıllı olup dunyanın kahrını cekmektense,deli ol dunya senin kahrını ceksin

Akşama karşı gitme, tana karşı yatmaAtasozu

Aliskanliklar zit aliskanliklarla onlenir EPIKTETOS

Alkış isteyen ıslığa da katlanır

Allah, hak ve adaletle idare edenleri sever Kuran

Altin prangalar demir olalardan cok daha kotudur MGANDHI

Anı yazmak, olumun elinden bir şey kurtarmaktırAndre Gide

Anneler cocuklarinin aklindan tutcaklari yerde ellerinden tutarlar DUPONLOUP

Asılan hırsız değil, yakalanandır Cek Atasozu

858,505Konular
982,705Mesajlar