Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni msn nıclerine devammm...

yeni msn nıclerine devammm...
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yeni msn nıclerine devammm Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!!İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin Güzel bir kız Ahh kahretsin işte o bnm En Fazla Seni Sevdim BitanemBeni Hayata Döndüren Sendin Fakat Her Tarafta Öldürende Sen OLDUN !!! HeR TERCIH Bi kAyBedişTiR…bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn içiN uğRAşmAm Bundan Böyle… bEN Daima oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM…!!! YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM İsT€R Ah €T…İster Kin Duy…KeNdiNe Kadar HaKLıSınAdıMı Kötü An…SoNuMu €LinLe YaZ…SeNDe ßiR Gün AnLaRsıN!!! Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Daha Sonra Seni Kim Tanır!!! Susuyorum Artık Gerçekten susuyorum!!!seN konuşsan BiLe BeN dinlemek İSTEMİYORUM!!! sen hayatın anlamından vazgeçer misin? Benimde senden vazgeçmemi umma!! •ו DêLû« •x• SeNdEkİ BaNa AşIğIm…!!! DüNYaDa 3 ŞeY yeniden GeRi DöNmEz 1SöYlEnEn SÖZ 2GeÇeN ZAMAN 3 BENNNN… SeVeNlEr BiLmEz, BaKaNlAr HiSsEtMeZ, aĞlAmAkLa yEtİnİlmEz Ve Benİm GÖnlÜmE Kolayca GiRiLmEz GiReNlErSe De ÖlüNcEyE Kadar SiLiNmEz!!! ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅ ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα çσк güνєηιяιм çüмкü;ηєƒяєтιη ѕαнтєѕι σℓмαz… ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅ Al sana yeni adres Oturmaya bekleriz dön dolaş mahallesi arabul caddesi güç bulursun apartmanı no:9 Gelsende biz evde yokuz ———— SeVdİm SeNi sebepsiz SeVmEdİn BeNi ŞeRefsİz—————— Lanet Olsun Sana Yaşam Ne Yapsan Bana Kabahat ÖyLé ßir $arkı DinLémék İstiyorumki İntihara Té$ébüs Ettirsin ÖyLé ßir Mutlu Olmak İstiyorumki ßéni Hayata ßağLasın İmkansız ßi$éymi İstiyorum Bu acı artı gerçek… Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Muhtemel Olaßilse!!! Acıların ortasında kaldım çok yanlızım çok bunaldım… Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Fakat Kalbinde Hala Ben Hüküm SÜRÜYORUM bir çığlık kanıyor demedim en derininde yüreğimin… İçimdeki volkanları boğarak sustum…! Açmadım kimselere yüreğimi…! Hançeri sadece kendime sapladım ve sustum hAyaLeTtiK ya da HayaLeTtiK ßu $eHirdE Kaderimde sensizlik varsa,, birakta kadersiz olayim Sen nefes aldigin surece,,, Ruhun bu dunyayi terk etmedigi muddetce Benim her aldigim solgun her yasadigim dakikada Her aklima geldigin anda,, HiC BiR VAKIT uNuTMa Nefretim SaNa,,!! Hani omrumun sonuna kadar benimdin…mademki gidicektin neden omrumude yanina aldin?? ,, BeN SeNi KaYBeTTiGiMe YaNMiYoRuM SeNiNLe BeRaBeR kaYbeTiGiM ZaMaNa YaNiYoRuM insan sevdiginin degerini kaybettikten sonra anlarmis,, dogruymus senin hic bir degerin olmadigini seni kaybettikten sonra anladim 1549283959 1549283959 yenimsnniclerinedevammm5c58327c693d5yenimsnniclerinedevammm5c58327c693d5 http:wwwbestforumtrnetimagessmilieswinkgif Benim senin seviyene inmem icin,, once seviyesiz olmam lagzim Hayatta korku edilecek insan cok ama sen nefret edilmeyi birak normal anilmaya bile degmeyen insanlardan birisin,, KaLbimi Yakip gittin … fakat icinde sen oldugunu unuttun bundan boyle kalbimde kullenmis biriSinden baska birsey yok Geçer Seslenmek İnan Kuvvet Çünkü Aşk Senin Adın… Sen istedin bunu GİTTİN & BİTTİN !!! üzqünüm ben yoqumm artık !! Ne Bulduysan İhanette… Sen Devam Et Oyununa ! Dağların da Sesi Çıkmaz… Bakma Sessiz Durduğuma ! GözleR Görmek İçiN GönülleR SewmeK İçiN PekıyA SewgiliM AyrılıK Ne İçiN??? Tak Boğazıma İpini, Yada Kes Bileğimi Sensizlikte Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi… Her AşKın SoNu BiR Avuç GözYaşı DeĞiLmi ?? GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDeGeçмişeDe saчGıм… şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi…! вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя… DüиDüиDüя,вuGüивuGüи… Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●● SeNi TaNiDim SevMeYi ÖgReTTiN,, seNi SevDim UnuTaMaMAyi öGreTTiN,, maDeM BiraQaCaQtiN bE Acımasız Niçin BaNa $…sizliği ÖgReTMediN!!? BeNi UnUtTuRaN Başkası mİ yoksa KaLbİnDeKi SaHtE sEvGi mi????? KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bÖyLe BiTsİn BiR zaman HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! Dışarı Giden Gitmiştir, Gittigi Gün Bitmiştir, Ben Gideni Degil, Giden Beni Kaybetmiştir… SoN SöZLeRiNi YaqMuR Altında SöYLe Oysa qöZ Ya$LaRıM ßeLLi oLMaSıNnN…!! Sen benim için biten bir aşktan ibaretsin ne gelecek ne geçmiş inan bana senden daha iyidir Ne orhAn nE mÜslüM biLdi DeRdimi sEn SöYlE mÜsLÜm BaBa NeRedEn SeVDim O zZaLiMii… içimde Eski Bir Aşkin Sonmek Üzere Olan Bir Ateşisin Ama Bu Ateş Heran Büyüye bilir… !stifamı verdm bu aşkdn kaderimi yazarım en her tarafta!! anladım oysa senin yüreğin ya demirden veya taştan!!! !!! İ s T İ f A M ı V E r i Y o R U m H a y A t !!!!! sözLéRim kayıp,bédéNm benzer yérdé,kaLßm isé sNdé…! Her gözyaşımda biraz daha büyüyor çığlıklarım Sesin her zaman uzakları çağırıyordu… Ben üstüme alındım Sana geldim Bilseydim,bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim? Kü¢ük hanım hakkNda $ikayét méSajı faRsuCN kNdiNi ösLétmék césaN isé ßi ömür ßoyu sefiLmék ßi itirasıN farmı??? SéN ßaséN yanaqımDaki ßi qüLüCük,ßaséN dudaqımDaki 2 ¢ifT Söz,ßaséN dé qösümdeki ßi damLa qösya$ısıN…! Kurtar Ne Olur beni Bu Kahrolası Dibini bile Göremediğim ßoşluktan !! Sevgiyi Göstereceksin Söylemek YeTMeZ,Sevgi Gözlerinde Olacak Sözlerin YeTMezSevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz suskunluğuna sevdalandığım sevgili yüreğinin gülüşünde sakla beni ruhunMu ate$ yoqSa gösLerinmi ßni yaqan?? ya$am geRie baqaRaq anLa$ıLıRiLeRie baqaRaq ya$anıR! ’ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm’!!!…öLümüne SevmİŞTimm diecek oLurdum $aяkıLaяım KendiMe AnLLattığıM Biя MasaLdı,Yeniden KeNdiM DinLediM Yürek sevmekten yorulmaz: yaşamak varken yaşayamamış elde etmek ßumuyDu Yaşam Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya ßi®t€k $€nwa®$ın߀nimi©in!! |!¤’S“S’¤!|| WazGεÇŦįм GÖzℓεяįήDεή ||!¤’S“S’*¤!| ๑۩۞۩๑گeήί گeήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя…!!!๑۩۞۩๑ AsıLı KaLdIm BıR ıPıN uCuNdA…!!!! B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???« Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği fakat damla damla yutarız | ııllıı SeN BeNiM VazGeçeMeDiqiM Tek VarLıqıMSın ııllıı | …ALdıGım HeR NeFeSe BoRcum var artık YüReGiMi GüLDüReCeGim …​ xfUid21549283959 1549283959 yenimsnniclerinedevammm5c58327c84b3eyenimsnniclerinedevammm5c58327c84b3e http:wwwbestforumtrnetimagesorastatusiconuserofflinegif1549283959 1549283959 yenimsnniclerinedevammm5c58327c9764eyenimsnniclerinedevammm5c58327c9764e http:wwwbestforumtrnetimagesorabuttonsquotegif