Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Feriha Gizem Karaca'mı

Yeni Feriha Gizem Karaca'mı
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeni Feriha Gizem Karaca'mı Olacak

Emiri'in Yolunun Yeni Ferihası Gizem Karaca'mı Olacak

Eve Duşen Yıldırım'ın başrol oyuncusu Gizem Karaca'nın 'Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinemi geciyor

Hazal Kaya'nın boşluğunu Zeynep Camcı ve Beril Kayar'la doldurmaya calışan Med Yapım, reytinglerde husrana uğrayınca careyi diziye Gizem Karaca'yı Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Dizisinemi alacak

Karacanın canlandıracağı karakterin yurt dışından geleceği ve tanıştıktan kısa bir sure sonra Emirle buyuk bir aşk yaşayıp yeni Feriha olacak

imagesyeniferihagizemkaracami5aefb56e82e6f

Similar threads

Yeni Feriha Gizem Karaca'mı Olacak Emiri'in Yolunun Yeni Ferihası Gizem Karaca'mı Olacak Eve Düşen Yıldırım'ın başrol oyuncusu Gizem Karaca'nın 'Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinemi geçiyor Hazal Kaya'nın boşluğunu Zeynep Çamcı ve Beril Kayar'la doldurmaya çalışan Med Üretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Adını Feriha Koydum Emir'in yolu dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor Hoş oyuncu Gizem Karaca Eve Düşen Yıldırım dizisinin Finalinden sonra Emir'in Yolu Dizisinde yer alacak Feriha'yı canlandıran Hazal Kaya'nın ayrılığının arkasından onun boşluğunu Beril Kayar ve Zeynep Çamcı ile doldurmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi Zeynep Camcı 'dır Polis kız Can Serter 'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Sevgili melekler, yeni sezona merhaba diyen Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinde Zeynep Çamcı 'nın peşinde kadroya yeni bir isim daha katıldı; Damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter Kimdir Gercek İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter kimdir Emir'in Yolu dizisinde, polis Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt