iltasyazilim
FD Üye
Facebook Duvar Sözleri
Mutluluğun Hoş Yanı Paraya Gereklilik Duyulmadan Da Elde Edilebilmesidir
Düşlerim gibi karardı gözlerim umutmu bıraktılar ama hayata güleyim
düşündüğün dek karmaşık,, öğrendiğin ve gördüğün kadar çirkin,bildiğin değin baskı,vefan kadar nankör,sevdiğin dek sevgisiz,inceliğin dek vahşi,,nasıl birşey bu?
Onu beklemeyi ne zaman bırakacaksın? Geldiği gün
Üç günlük dünyanın üçünçü gününe , gelmiş gibiyim
Sevgili facebook, tanıyor olabileceğim yersiz insanları göstereceğine, tanışabileceğimiz yalnız insanları göstersen çoh sevaba girersin yeminle
Klavyedeki haylazlık tuşu gibisin , çok yer kaplıyosun fakat boşsun işte
Hálà yanlızsan demin tanışmadık demektir
yuvarlanıpta bizi bulamayan tencereye yazıklar olsun
Bir akarsu doldur hayatim dek koyu olsun seker atma içine derdim kadar acı olsun çıkar kaşığı içinden benim gibi yanlız olsun
İnternetin Sınırsız Olabilir, Lakin Zamanın Sınırsız Yok Ömür Kotan Her An Dolabilir
erkek edinmek ilahi bir mecburiyettir Adam elde etmek o mecburiyetin hakkını verebilmektir
Hissediyorum öyleyse varım
Halk konuşur aptallar gürültü yapar!
Gülerken cümbür cemaat eşlik eder ya ağlarken Başarılara cümbür cemaat ortak ola ki yenilgilere Böylece bir arkadaş edin ancak; fena gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın
Benim Her Bir Parçam BiriLerini Yaşatırken Ellerimi Taşıyan Kişiye Ellerim aşk Mektubu Yazmasını Öğreticek
İşi olmayan giremezİş ve Emekçi Bulgu Kurumu
Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar
Hakkımı aradım meşgul çıktı
Babama değerimi sordum; dünyalar değin dedi dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi
Bu dek cahillik oysa tahsille olur!
Bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun
Çocuk gözlerın anlamaz benıKayar hayatım ellerınde bır yıldız gıbıSendılek tutarsın
Küfür şeytana uygu, tövbe insana Aşk kadına yakışır, Hoşuna Gitmek ADAMA Seveceksen ADAM GİBİ SEVECEKSİN! VEYA defolup gideceksin!
Gönül kimi severse aşk onda güzeldir, başkasında kâr etmez!
Biz hiç beceremedik sevmeyide terk etmeyide, aşk kokan dudakların karşısında direnmeyide Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler, yeniden erir gideriz unutulur yeminler
Ey sevgili gönülden neler geciyorken elden hicbirsey gelmiyordu Bende sadece seni sevmekle yetindim
Kimseyi kırmayayım diyorum,
dahası bakıyorum kendim paramparçayım
Bunca yaşadıklarınıza karşın, eğer hala yalnızsanız,Allah sizi birilerinden koruyor demektir
Böylece bir sihirbazsın oysa beni bile kaybettin
AŞK; Abdest gibidir, Şüpheye düşersen bozulu
Dayanıklılık kara bir dikeni yutkunmak, diken icini parcalayıp gecerkende hic ses cıkarmamaktır
Sabrımı zorlayan, gazabımla tanışır!
Karsı karsı dururken yüzüne hasret kaldım Al beni kıyamam seni
Derdi Dünya olanın Bi Dünya derdi olur
Umudunu yitiren kişinin hayatını yitiren kişiden tek farkı NEFES ALMASIDIR
Biz İNSAN lar o kadar varlıklarızki, bazen melekler üzülüyor biz neden insan olarak yaratılmadık? diye Bazende şeytan bile şükrediyor iyiki insan değilizdiye
Kadının şeytanla işbirliği bundan 10bin sene önce Adem(as)in elmayı yemesiyle başladıGünümüz erkeklerinin ayvayı yemesiyle devam ediyor *
Mutluluğun Hoş Yanı Paraya Gereklilik Duyulmadan Da Elde Edilebilmesidir
Düşlerim gibi karardı gözlerim umutmu bıraktılar ama hayata güleyim
düşündüğün dek karmaşık,, öğrendiğin ve gördüğün kadar çirkin,bildiğin değin baskı,vefan kadar nankör,sevdiğin dek sevgisiz,inceliğin dek vahşi,,nasıl birşey bu?
Onu beklemeyi ne zaman bırakacaksın? Geldiği gün
Üç günlük dünyanın üçünçü gününe , gelmiş gibiyim
Sevgili facebook, tanıyor olabileceğim yersiz insanları göstereceğine, tanışabileceğimiz yalnız insanları göstersen çoh sevaba girersin yeminle
Klavyedeki haylazlık tuşu gibisin , çok yer kaplıyosun fakat boşsun işte
Hálà yanlızsan demin tanışmadık demektir
yuvarlanıpta bizi bulamayan tencereye yazıklar olsun
Bir akarsu doldur hayatim dek koyu olsun seker atma içine derdim kadar acı olsun çıkar kaşığı içinden benim gibi yanlız olsun
İnternetin Sınırsız Olabilir, Lakin Zamanın Sınırsız Yok Ömür Kotan Her An Dolabilir
erkek edinmek ilahi bir mecburiyettir Adam elde etmek o mecburiyetin hakkını verebilmektir
Hissediyorum öyleyse varım
Halk konuşur aptallar gürültü yapar!
Gülerken cümbür cemaat eşlik eder ya ağlarken Başarılara cümbür cemaat ortak ola ki yenilgilere Böylece bir arkadaş edin ancak; fena gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın
Benim Her Bir Parçam BiriLerini Yaşatırken Ellerimi Taşıyan Kişiye Ellerim aşk Mektubu Yazmasını Öğreticek
İşi olmayan giremezİş ve Emekçi Bulgu Kurumu
Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar
Hakkımı aradım meşgul çıktı
Babama değerimi sordum; dünyalar değin dedi dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi
Bu dek cahillik oysa tahsille olur!
Bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun
Çocuk gözlerın anlamaz benıKayar hayatım ellerınde bır yıldız gıbıSendılek tutarsın
Küfür şeytana uygu, tövbe insana Aşk kadına yakışır, Hoşuna Gitmek ADAMA Seveceksen ADAM GİBİ SEVECEKSİN! VEYA defolup gideceksin!
Gönül kimi severse aşk onda güzeldir, başkasında kâr etmez!
Biz hiç beceremedik sevmeyide terk etmeyide, aşk kokan dudakların karşısında direnmeyide Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler, yeniden erir gideriz unutulur yeminler
Ey sevgili gönülden neler geciyorken elden hicbirsey gelmiyordu Bende sadece seni sevmekle yetindim
Kimseyi kırmayayım diyorum,
dahası bakıyorum kendim paramparçayım
Bunca yaşadıklarınıza karşın, eğer hala yalnızsanız,Allah sizi birilerinden koruyor demektir
Böylece bir sihirbazsın oysa beni bile kaybettin
AŞK; Abdest gibidir, Şüpheye düşersen bozulu
Dayanıklılık kara bir dikeni yutkunmak, diken icini parcalayıp gecerkende hic ses cıkarmamaktır
Sabrımı zorlayan, gazabımla tanışır!
Karsı karsı dururken yüzüne hasret kaldım Al beni kıyamam seni
Derdi Dünya olanın Bi Dünya derdi olur
Umudunu yitiren kişinin hayatını yitiren kişiden tek farkı NEFES ALMASIDIR
Biz İNSAN lar o kadar varlıklarızki, bazen melekler üzülüyor biz neden insan olarak yaratılmadık? diye Bazende şeytan bile şükrediyor iyiki insan değilizdiye
Kadının şeytanla işbirliği bundan 10bin sene önce Adem(as)in elmayı yemesiyle başladıGünümüz erkeklerinin ayvayı yemesiyle devam ediyor *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.