Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Facebook Duvar Yazıları

Yeni Facebook Duvar Yazıları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Facebook Duvar Sözleri

Mutluluğun Hoş Yanı Paraya Gereklilik Duyulmadan Da Elde Edilebilmesidir

Düşlerim gibi karardı gözlerim umutmu bıraktılar ama hayata güleyim

düşündüğün dek karmaşık,, öğrendiğin ve gördüğün kadar çirkin,bildiğin değin baskı,vefan kadar nankör,sevdiğin dek sevgisiz,inceliğin dek vahşi,,nasıl birşey bu?

Onu beklemeyi ne zaman bırakacaksın? Geldiği gün

Üç günlük dünyanın üçünçü gününe , gelmiş gibiyim

Sevgili facebook, tanıyor olabileceğim yersiz insanları göstereceğine, tanışabileceğimiz yalnız insanları göstersen çoh sevaba girersin yeminle

Klavyedeki haylazlık tuşu gibisin , çok yer kaplıyosun fakat boşsun işte

Hálà yanlızsan demin tanışmadık demektir

yuvarlanıpta bizi bulamayan tencereye yazıklar olsun

Bir akarsu doldur hayatim dek koyu olsun seker atma içine derdim kadar acı olsun çıkar kaşığı içinden benim gibi yanlız olsun

İnternetin Sınırsız Olabilir, Lakin Zamanın Sınırsız Yok Ömür Kotan Her An Dolabilir

erkek edinmek ilahi bir mecburiyettir Adam elde etmek o mecburiyetin hakkını verebilmektir

Hissediyorum öyleyse varım

Halk konuşur aptallar gürültü yapar!

Gülerken cümbür cemaat eşlik eder ya ağlarken Başarılara cümbür cemaat ortak ola ki yenilgilere Böylece bir arkadaş edin ancak; fena gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın

Benim Her Bir Parçam BiriLerini Yaşatırken Ellerimi Taşıyan Kişiye Ellerim aşk Mektubu Yazmasını Öğreticek

İşi olmayan giremezİş ve Emekçi Bulgu Kurumu

Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar

Hakkımı aradım meşgul çıktı

Babama değerimi sordum; dünyalar değin dedi dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi

Bu dek cahillik oysa tahsille olur!

Bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun

Çocuk gözlerın anlamaz benıKayar hayatım ellerınde bır yıldız gıbıSendılek tutarsın

Küfür şeytana uygu, tövbe insana Aşk kadına yakışır, Hoşuna Gitmek ADAMA Seveceksen ADAM GİBİ SEVECEKSİN! VEYA defolup gideceksin!

Gönül kimi severse aşk onda güzeldir, başkasında kâr etmez!

Biz hiç beceremedik sevmeyide terk etmeyide, aşk kokan dudakların karşısında direnmeyide Değmesin ellerimiz buluşmasın bu gözler, yeniden erir gideriz unutulur yeminler

Ey sevgili gönülden neler geciyorken elden hicbirsey gelmiyordu Bende sadece seni sevmekle yetindim

Kimseyi kırmayayım diyorum,
dahası bakıyorum kendim paramparçayım

Bunca yaşadıklarınıza karşın, eğer hala yalnızsanız,Allah sizi birilerinden koruyor demektir

Böylece bir sihirbazsın oysa beni bile kaybettin

AŞK; Abdest gibidir, Şüpheye düşersen bozulu

Dayanıklılık kara bir dikeni yutkunmak, diken icini parcalayıp gecerkende hic ses cıkarmamaktır

Sabrımı zorlayan, gazabımla tanışır!

Karsı karsı dururken yüzüne hasret kaldım Al beni kıyamam seni

Derdi Dünya olanın Bi Dünya derdi olur

Umudunu yitiren kişinin hayatını yitiren kişiden tek farkı NEFES ALMASIDIR

Biz İNSAN lar o kadar varlıklarızki, bazen melekler üzülüyor biz neden insan olarak yaratılmadık? diye Bazende şeytan bile şükrediyor iyiki insan değilizdiye

Kadının şeytanla işbirliği bundan 10bin sene önce Adem(as)in elmayı yemesiyle başladıGünümüz erkeklerinin ayvayı yemesiyle devam ediyor *

858,507Konular
982,863Mesajlar
33,083Kullanıcılar
izlaartSon üye
Üst Alt