nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 95
Yapılan yeni düzenleme ile ehliyet olmak kolaylaştı mı, yahut daha da zor bir hal mi aldı yazımızı okuduktan sonra siz karar verin İşte ehliyet imtihan sisteminde yapılan şansın dönmesi
Direksiyon eğitim alanları gerekli olmaktan çıkarıldı Bunun yerine ya direksiyon eğitim alanında ya da simülatörle eğitim yapılması şartı getirildi
Direksiyon eğitimleri ''Akan trafik''te gerekli olarak yapılacak
''B'' sınıfı için ''Akan trafik''te eğitim süresi 12 saate çıkarıldı
Türkiye'de toplam 63 saat olan zorunlu teorik ders saati toplam 30 saate düşürülüyor
Direksiyon dilekçe sınav süreleri 30 dakikaya çıkarılacak
Adayın oluşturacağı kusur durumuna kadar başarılı veya başarısız olduğu değerlendirmesi yapılacak *
Direksiyon eğitim alanları gerekli olmaktan çıkarıldı Bunun yerine ya direksiyon eğitim alanında ya da simülatörle eğitim yapılması şartı getirildi
Direksiyon eğitimleri ''Akan trafik''te gerekli olarak yapılacak
''B'' sınıfı için ''Akan trafik''te eğitim süresi 12 saate çıkarıldı
Türkiye'de toplam 63 saat olan zorunlu teorik ders saati toplam 30 saate düşürülüyor
Direksiyon dilekçe sınav süreleri 30 dakikaya çıkarılacak
Adayın oluşturacağı kusur durumuna kadar başarılı veya başarısız olduğu değerlendirmesi yapılacak *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.