Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni ehliyet sınav sistemi

Yeni ehliyet sınav sistemi
0
175

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Yapılan yeni düzenleme ile ehliyet olmak kolaylaştı mı, yahut daha da zor bir hal mi aldı yazımızı okuduktan sonra siz karar verin İşte ehliyet imtihan sisteminde yapılan şansın dönmesi

Direksiyon eğitim alanları gerekli olmaktan çıkarıldı Bunun yerine ya direksiyon eğitim alanında ya da simülatörle eğitim yapılması şartı getirildi

Direksiyon eğitimleri ''Akan trafik''te gerekli olarak yapılacak

''B'' sınıfı için ''Akan trafik''te eğitim süresi 12 saate çıkarıldı

Türkiye'de toplam 63 saat olan zorunlu teorik ders saati toplam 30 saate düşürülüyor

Direksiyon dilekçe sınav süreleri 30 dakikaya çıkarılacak

Adayın oluşturacağı kusur durumuna kadar başarılı veya başarısız olduğu değerlendirmesi yapılacak *

Similar threads

imagesyeniehliyetsinavsistemi20195ad8b08b41d54 Yapılan yeni duzenleme ile ehliyet almak kolaylaştı mı, yoksa daha da zor bir hal mi aldı yazımızı okuduktan sonra siz karar verin İşte ehliyet sınav sisteminde yapılan değişiklikler Direksiyon eğitim alanları zorunlu olmaktan cıkarıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Bundan Sonradan Cümbür Cemaat Sürücü Belgesi Alamıcak! sürücü ehliyeti sınavları sürücü belgesi nasıl alınır direksiyon sınavları Ehliyet alımın da fazla katı kurallar geliyor Bundan Böyle cümbür cemaat basit bir şekil de ehliyet sahibi olamıyacak Sene sonuna doğru bütün illerde elektronik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
MEB Ehliyet sınav sorularını 1015 şubat arasında açıklayacağını duyurmuştu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından heyecanla beklediğiniz ehliyet sınav soruları açıklanmıştır Sınavda baraj puanı 70 olup, 23 trafik, 12 ilk yardım, 9 motor, 6 tane trafik soruları vardı Adaylar toplam da 50 soruyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ehliyet Alabilmek İçin Şartlar Nelerdir? Ehliyet Alabilmek İçin Şartlar Nelerdir: Ehliyet alabilmek için en son 2018 yılında ehliyet alma şartlarında değişiklik yapılmıştır. Son güncelleme ile 17 adet ehliyet sınıfı mevcuttur. Bu sınıflar içinde bazı şartlar belirlenmiştir. Bunlar; yaş, eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
30 Haziran 2019 Ehliyet Sınavı soruları ve cevapları Ehliyet Sınavı Cevap Anahtarı 30 Haziran 2019 Surucu adaylarının ehliyet almaya hak kazanmaları icin bu sınavda sorulan Trafik,İlk yardım ve Motor derslerinden 70 barajını aşmaları ve ertesinde yapılacak olan direksiyon sınavını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,066Kullanıcılar
bulo1337Son üye
Üst Alt