Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir Oyun fikrim var bilgisayar Canavarları buraya
meleklerim herkesin fikrini edinmek istiyorum buraya buyrun !!! 1548579884 1548579884 meleklerimherkesinfikrinialmakistiyorumburayabuyrun5c4d7430c54bbmeleklerimherkesinfikrinialmakistiyorumburayabuyrun5c4d7430c54bb...
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce bi konu açmıştım belki oradan tanıyanlar hatırlar beni 16 Yaşındayım ve Lise 3'e gidiyorum Konuyu şayet hatalı yere açmış olabilirim fakat buranın daha doğru olabileceğini düşündüm
Aynı serviste gittiğimiz bi kız var, birbirimizle hiç konuşmuyoruz, yani günaydın...
Okulların kapanması ve karnelerin dağıtılmasıyla öğrenciler için eğitim – öğretim yılı sona erdi. Monster Notebook, yaz tatilinde oyun keyfini doyasıya yaşamak ve oyun performansını bir üst düzeye taşımak isteyen oyun tutkunlarına özel bir kampanya başlattı. Oyunlardan alınacak zevki ve...
CyberDefender'daki guvenlik araştırmacıları, kullanıcıları online aktiviteleri konusunda uyarıyor Bunları sakın yapmayın!
1)Keep me Signed kutularına halka acık bilgisayarlarda tıklamayın hesabınız sizin ardınızdan o bilgisayara oturan kişi tarafından ele gecirilebilir Bilgilerinizi ve...
CyberDefender'daki emniyet araştırmacıları, kullanıcıları online aktiviteleri konusunda uyarıyor Bunları sakın yapmayın!
1)Keep me Signed kutularına halka açık bilgisayarlarda tıklamayın hesabınız sizin ardınızdan o bilgisayara oturan kişi tarafından ele geçirilebilir Bilgilerinizi ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.