Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni bir Oyun fikrim var bilgisayar Canavarları buraya

Yeni bir Oyun fikrim var bilgisayar Canavarları buraya
0
103

Similar threads

meleklerim herkesin fikrini edinmek istiyorum buraya buyrun !!! 1548579884 1548579884 meleklerimherkesinfikrinialmakistiyorumburayabuyrun5c4d7430c54bbmeleklerimherkesinfikrinialmakistiyorumburayabuyrun5c4d7430c54bb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkadaşlar merhaba 5 gün önce bi konu açmıştım belki oradan tanıyanlar hatırlar beni 16 Yaşındayım ve Lise 3'e gidiyorum Konuyu şayet hatalı yere açmış olabilirim fakat buranın daha doğru olabileceğini düşündüm Aynı serviste gittiğimiz bi kız var, birbirimizle hiç konuşmuyoruz, yani günaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Okulların kapanması ve karnelerin dağıtılmasıyla öğrenciler için eğitim – öğretim yılı sona erdi. Monster Notebook, yaz tatilinde oyun keyfini doyasıya yaşamak ve oyun performansını bir üst düzeye taşımak isteyen oyun tutkunlarına özel bir kampanya başlattı. Oyunlardan alınacak zevki ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
CyberDefender'daki guvenlik araştırmacıları, kullanıcıları online aktiviteleri konusunda uyarıyor Bunları sakın yapmayın! 1)Keep me Signed kutularına halka acık bilgisayarlarda tıklamayın hesabınız sizin ardınızdan o bilgisayara oturan kişi tarafından ele gecirilebilir Bilgilerinizi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
CyberDefender'daki emniyet araştırmacıları, kullanıcıları online aktiviteleri konusunda uyarıyor Bunları sakın yapmayın! 1)Keep me Signed kutularına halka açık bilgisayarlarda tıklamayın hesabınız sizin ardınızdan o bilgisayara oturan kişi tarafından ele geçirilebilir Bilgilerinizi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt