Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeliz Şar "utanıyorum, ahlak sıfır" dedi Davut Güloğlu'na

Yeliz Şar "utanıyorum, ahlak sıfır" dedi Davut Güloğlu'na
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeliz Şar utanıyorum, ahlak sıfırdedi Davut Güloğlu'na yeliz şar davut güloğlu yeliz şar wwwdavut güloqluproqcom yeliz şar, davut güloğlu, ece erken, haberleri, Davut Güloğlu, Ece Erken ile samimi görüntülenince, Davut'un eski nişanlısı Rüzgâr Şar utanıyorum etik sıfırdedi İşte o haberin detayları Melek'ler 1548656466 1548656466 yelizsarutaniyorumahlaksifirdedidavutgulogluna5c4e9f57a5420yelizsarutaniyorumahlaksifirdedidavutgulogluna5c4e9f57a5420 yelizsarutaniyorumahlaksifirdedidavutgulogluna5c4e9f57a5420 Ece Erken, “Kardeşim dediği 12 yıllık arkadaşı Yeliz Şar’ın eski nişanlısı Davut Güloğlu’yla hakkında çıkan aşk dedikodularını birkaç aydır aralıksız yalanlıyordu Fakat geçen cumartesi Arnavutköy Balıkçısı’nda “Süper Klüp programı göre çekilen arkadaş canlısı görüntüler, çiftin ilişkisini gözler önüne serdi Milliyet gazetesinin haberine göre sırça kenarında görüntülenen ikili şakalaşırken Güloğlu, Erken’i boynundan öptü Çıkışta ise ikili görüntülendiklerinden habersiz olarak, “Programımızın başarısını kutladık açıklamasını yaptı 1548656466 1548656466 yelizsarutaniyorumahlaksifirdedidavutgulogluna5c4e9f57ac0c8yelizsarutaniyorumahlaksifirdedidavutgulogluna5c4e9f57ac0c8 yelizsarutaniyorumahlaksifirdedidavutgulogluna5c4e9f57ac0c8 ‘Yanağından öpmüş’ Fakat eski nişanlısı Davut Güloğlu’yla sabah programı sunmaya başlamasının anında gerisinde Ece Erken’le yıllardır süren dostluğunu tüketen Yeliz Şar, izlediği görüntüler üstüne twitter sayfasına, “Şaka gibi! Hayırlı olsun, gerçekten dedikleri gibiymiş Pes açık konuşmak gerekirse Rezalet utanıyorum, şuursuz, etik sıfır Herkesin maskesi düşüyor yorumunu yaptı Ece Erken ise aynı dakikalarda Mahmut Tuncer’in evinde programı için çekim yapmış, yemek yiyordu Erken, ortağım anlamına gelen “ortim sözünü kullandığı Güloğlu’nun yanağından öptüğünü öne sürdü ve “Mahmut Tuncer der ki; haftaya balıkçıda Davut’u öpecekmiş Merak edenlere; ortim yanağımdan öptü mü? Az sonra diyerek mizah yaptı  

858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt