Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazıyorr...yazıyor....Bunlar taze gunlukler....

Yazıyorr...yazıyor....Bunlar taze gunlukler....
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Pamuk Prenses

Sevgili gunluk Adımız Pamuk,soyadımız prenses ama yemişim prensesliğini O avcı yureğimi alıp, cadı karıya goturseydi de kurtulsaydım bu hayattan Ormanın ortasında 7 tane bucur catlakla uğraşıyorum Manyak demem boşuna değil Uykucu diye başka bir tanesi feci horluyor, gok gurultusu yanında halt etsin! Ormanın cumle hayvanatı gelip 'onu bize verin' diyor, du bakalım hayırlısı Aksırık diye cuce olur mu, burada var? Olayın ne? Cok guzel aksırırım abi Hasta olmayalım diye, her gun bitki toplayıp cay yapmaktan bıktımbıktım Bunun aksırığı gecmiyor! Bir tanesi Caylaaaardiye dolaşıyor ortalarda, aklım cıkıyor Bir televizyon dizisinde mi ne gormuş Keloğlan'ı, Ofkelisi, Somurtuğu alayı manyak senin anlayacağın

Rapunzel

Sevgili gunluk, kusura bakma sana yazamadım ne zamandır, 'kafamı kaşıyacak vaktim yoktu' demeyi cok isterdim ama asıl kafamı kaşımaktan sana yazmaya vakit bulamadım Neden? Yıllar yılı benim salak prensim tutunup da yanıma gelebilsin diye uzattığım saclarım kir icinde de onun icin Bu kadar uzun sacın bakımı kolay mı? Yıkamak bir dert Golet lazım bu kadar sacı yıkamaya Hadi yıkadın diyelim, kuruyana kadar mevsim gecer valla Kulenin tepesinde oturup prens beklemekten kuafore de gidemiyorum, sac kremi alamıyorumSaclar dokulmeye başlamasın mı? Ustelik tam prens efendi saclara asılmış yukarı cıkarken başladı Zaten gucsuzleşen ve dokulmeye yer arayan saclar prensin elinde kalınca, cocukcağız 30 metreden yere cakıldı 'Kırk yılda bir adam bulmuştuk o da gettiii' diye az ağlamadım Ama dersimi cıkardım, kuleye asansor yaptırıyorum, sacları da Gulben Ergen modeli kestiriyorum İlk gelecek prens rahat etsin Ah ulan ah, gidiyor guzelim saclar Ne şampuan reklamlarından teklifler aldım da gitmedim Sırf masal bozulmasın diye Ahenkle dans etmek neymiş cumle aleme gosterecekti saclarım ama olmadı! Yoksa ben istemez miydim, saclarımı şoyle bir savurayım da erkeklerin hayran bakışları arasında otoparkta boş kalan yere arkadaşımın arabasını park etmesine yardım edeyim Bir yandan da duşunuyorum, ne uzatıp duruyorum ki sacları? Prens yanıma cıkıp da ne olacak sanki?! Bir iki sene gul gibi gecinicez Sonra bulacak birini beni aldatacak Ben saclarımı uğruna supurge ettiğimle kalıcam Yok yok kesiyorum ben bu sacları işte o kadar!

Bremen Mızıkacıları'ndan Eşek

Sevgili Gunluk, yok yok bu boyle olmayacak Taşıyamıyorum artık onca hayvanı sırtımda İlk başlarda guzeldi Bir kopek, bir horoz, bir kuş idare ediyorduk Ama cumle hayvanat alemi kaset cıkarma sevdasına gruba katılmaya başlayınca bizim grup Dubai'deki 'yelken otel' misali buyumeye başladı Altta kalanın canı cıksın tabii Hayır bir şey değil, fil de gaza gelip gruba katılmaya kalkacak, bir gun Ama eşeklik bende Ses etmezsen tepene binerler işte boylebir gunden bir gune de sen yoruldun biraz biz alta gecelim dediniz mi? Demediniz gun gelir devran doner Ben de en uste cıkarım elbet

Fareli koyun kavalcısı:

Sevgili gunluk,sen o kadar konservatuar oku,sonra gel farelere dadılık yap birde muziği beğenmiyorlarOooff o'u clsana diye istek parcası yolluyorlarŞeytan diyor,cizmeli kediyle konuşGelsin farelere birazda o dadılık yapsın,gorelim bakalım el mi yaman bey mi?