Yazik bankacilara Merhaba ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim? Benim telefonda bir problem var bankomatta operasyon yapamadım Peki ilk kez telefonunuzun''menütuşuna sonra da ''5'' tuşuna basın Evet Tamamlanmış Ekran da ne var simdi? Show TV ??? *İyi günler,hoş geldiniz, nasıl muavin olabilirim? Para çekemiyorum ben Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Ahmet bey! Şifre mi?Benim şifrem her zaman aynidir,İstanbul'un kurtuluşu Lütfen,bana şifreyi söylemeyin efendim Hah,bitmiş hatırladım,1956!!! Efendim o İstanbul'un kurtuluşu değil fakat Yaaaa! Kaçtı İstanbul'un kurtuluşu? Efendim ben maalesef söyleyemem bunu size Niye sen de mi bilmiyorsun? Biliyorum,fakat emniyet açısından benim şifreyi bilmemem gerekiyor Ben sana şifreyi sormuyorum fakat! İstanbul'un kurtuluşunu soruyorum Evet,ama???!!! *Buyurun Bankacılık Yardım Alo ben Konya,ya benim bu yazıcı çalışmıyor! Windows'ta mı çalışıyor? Evet Bilgisayar printerı görüyor mu? Evet,aleyhinde karşıyalar!!! *Şu lahza bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su lahza bütün sistemlerimiz off'tadır(Bir saat dek sonra tekrar arar) Ben su an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum *Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor Doğum yeriniz? Erzurum Doğum tarihiniz? 23 Ocak 1957 Annenizin evlenmeden önceki soyadı? Anamı karıştırmayın bu işe!!! ?????!!!!! takilnet