Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaz Günlerinin Mis Gibi Renkli Taratoru

Yaz Günlerinin Mis Gibi Renkli Taratoru
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
yazgunlerinin-mis-gibi-renkli-taratoru.jpg

Yaz Günlerinin Mis Üzere Renkli Taratoru Tanımı İçin Gereçler

• 3 adet yeşil kabak
  • 2 adet havuç
  • Bir tutam dereotu
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 3 diş sarımsak
  • 2 kaşık mayonez
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 kase yoğurt

Yaz Günlerinin Mis Üzere Renkli Taratoru Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kabağı havucu uygunca yıkayalım, ben kabuğunu soymadan rendeledim.
  2. Evvel havucu soteleyin.
  3. 3 dakika daha sonra kabağı güzelce sıkıp 2 dakika soteleyin.
  4. Öte yanda bir kase yoğurt ,2 kaşık mayonez, 3 diş sarımsak ,sotelenen kabağa ince ince dere otunu ek edelim .
  5. Havucada bir çay kaşığı kuru nane ek edelim.
  6. İsteğe bağlı hepsini bir harmanlayabilirsiniz.
  7. Ben farklı ayrı harmanladım yoğurtla birleştirdim afiyet olsun.

Similar threads

Patates Pastası Tanımı İçin Materyaller 6 tane patates3 tane havuç1 kase yoğurt1 yemek kaşığı mayonez1 çay kaşığı naneBir tutam dereotuTuz Süslemek için 1 çay bardağı mısır8 tane kornişon turşu1 domates1 tutam taze nane1 adet salatalık Patates Pastası Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Mis Üzere Pofuduk İki Renkli Kek Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ1 su bardağı sulandırılmış yoğurt2 su bardağı un1 paket kabartma tozu1 paket vanilya2 yemek kaşığı kakao Mis Üzere Pofuduk İki Renkli Kek Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Mis Üzere Yazı Hatırlatan Cacık Tanımı İçin Malzemeler 2 diş sarımsak2 adet salatalık1 kase yoğurtSu ,tuz Mis Üzere Yazı Hatırlatan Cacık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle sarımsakları rendeliyoruz . Daha sonra salatalığı rendeliyoruz. Yoğurt içine alıp karıştıralım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Mis Üzere Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 adet tavuk but1 diş sarımsak1 adet küçük uzunluk soğan2 tatlı kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı un2 kol kereviz sapı1 adet havuç2 yemek kaşığı arpa şehriye1 adet limonPul biberKarabiberTuz Mis Üzere Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Havuçlu Kabaklı Terbiyeli Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet havuç1 adet küçük kabak1 adet küçük kuru soğan2 diş sarımsak1 su bardağı arpa şehriye2 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı zeytinyağı500 ml et suyu1,5 litre olağan su1 demet dereotuTuz Terbiyesi için; 1 su bardağı yoğurt1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt