Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️

Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️
0
108

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kutu Maraş dondurma
  • 1 poşet krem şanti yahut krema
  • 1.5 paket kakao petipör bisküvi
  • 1 tas dolusu fındık
  • 2 su bardağı süt (krema kullanılacaksa 1 su bardağı yeterli)
Üzeri için;
  • Çikolata

Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim.
  2. Daha sonra üzerine bir su bardağı sütü ekleyerek karıştıralım.
  3. Alt tabanı için ıslanmış bisküviyi kuplarımızın alt kısmına yerleştirelim.
  4. Ayrı bir kapta kremşantiyi bir su bardağı soğuk sütle çırparak katı bir hale getirelim.
  5. Eğer krema ile yapacaksınız yalnızca kremayı çırparak katı, akmayacak kıvama getirmeniz kâfi.
  6. Kremayı soğuk bir biçimde çırpmayı unutmayın. Hatta çırpacağınız kabı dahi 5-6 dk buzlukta bekletirseniz kremanız daha kolay katılaşacaktır.
  7. Krema yahut krem şantiniz hazır olduktan sonra üzerine hafif erimiş bir kutu Maraş dondurmayı ekleyip çırpmaya devam edelim.
  8. Bisküvinin üzerine yarım çekilmiş iri taneli fındık tozlarını serpin.
  9. Daha sonra üzerine dondurmalı karışımı koyalım ve dolapta 2-3 saat bekletelim.
Soğuk nefisss serinlik veren olağanüstü bir tatlı oluyor????

Servis için dilerseniz üzerine hazır çikolata sosu ekleyebilir ya da benmari yordamı çikolata eritip kupların üzerine gezdirebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ????.

Yaz Ayının Sevilen Tatlısı Rokoko️ Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

İbiza Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler Taban için; 2 paket burçak bisküvi1 yemek kaşığı tereyağı Kakaolu sos için; 1 litre süt2 yemek kaşığı dr eotker kakao1 su bardağı şeker1.5 su bardağı un1 paket dr oetker şekerli vanilya1 yemek kaşığı tereyağ120 gram çikolata (Bitter+sütlü)Beyaz krema120 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Çikolata Soslu Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 20 adet kedi lisanı bisküviBisküvileri ıslatmak için bir su bardağı süt Kreması için; 1 litre süt1 çay bardağı tepeleme şeker(isterseniz biraz daha artırabilirsiniz bize tadı tam geldi)2, 5yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişasta2 adet yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Oreolu Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler Muhallebi gereçleri; 800 ml süt2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı nişastaYarım su bardağı şeker1 adet yumurta sarısı1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağı Oreolu krema materyalleri; 1 kutu krema1 paket krema sertleştirici200 gram labne peyniri12 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Kaşık Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 1 su bardağından 2 parmak az toz şeker1 su bardağından 1 parmak az un1 kg süt1 paket krem şanti1 paket vanilin1 paket pötibör bisküvi1 paket hazır çikolata sos3 su bardağı sütDilek edilirse üzerine süslemek için fındık kırığı, antep fıstığı yada hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Çikolatalı Yaz Pastası Tanımı İçin Gereçler 4 adet yumurta1 su bardağı toz şekerYarım çay bardağı sıcak su3 yemek kaşığı sıvı yağYarım su bardağı nişasta1 su bardağı un2 tepeleme yemek kaşığı kakao1 paket kabartma tozu1 paket vanilya Pastacı kreması 2 su bardağı süt2 buçuk yemek kaşığı nişasta1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,505Konular
982,651Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt