Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yavuz Bingöl - Ölüm Var Mı?

Yavuz Bingöl - Ölüm Var Mı?
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yavuz Bingöl Ölüm Var Mı? Korkularımı ver al hüznümü Sorularımı çal sil yarınları El uyurken gün olurken Solan tenim ölüm beklerken Sarı güle öten bülbüle Sorarım dışarı giden her güne Vefat var mı gurbet var mı Sıla var mı sevenlere Ölüm var mı gurbet var mı Sıla var mı sevenlere  

Similar threads

Yavuz Bingöl Orada Kimse Var mı Ağustosta bir geceydi Saat 3`ü beş geçeydi Gece dilsiz, gök sağır Yaram ağır Sesimizi duyan var mı Annemizi gören var mı Neredesin üşüyorumyalnızım Allahım yağmurlar yağdır Bu yangının, acımızın üstüne Gittin sen, kaldım yarım Benim güzel canım karım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
A Harfi İle Başlayan Şarkılar A Harfindeki Şarkılar A Bu Hayat Nazan Öncel A Canim Hakan Taşıyan A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Halk Türküsü A Gız Senin Adın Dudu Abdullah Uluçelik A Gız Senin de Adın da Dudu Halk Türküsü A Good Kiss Hadise A Güzel Dolan Da Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
484
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Haddİs GÜldestesİ HADDİS GÜLDESTESİ Bir Hadis Cenaze namazı kıldığınızda, ölen için gönülden ve dostça dua ediniz Hadisi Şerif (Ebu Davud) Diğer Bazı Hadisler »J Seçme Bazı Hadisi Şerifler Allah bu dini zatı için özel olarak seçmiştir Dininize ancak büyüklük ve hoş etik uygu Dikkat edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt