Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yatağa girerken okunacak dua

Yatağa girerken okunacak dua
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yatağa girerken okudukları dua
Yatağa girerken okunan dua
Yatarken edilen dua

Allahümme, kınî azâbeke yevme teb'asu ev tecme'u ibâdeke

(Allahım! Kullarını tekrar dirilttiğin veya topladığın gün beni azabından koru)

*

Similar threads

Yatağa girerken okudukları dua Yatağa girerken okunan dua Yatarken edilen dua imagesyatagagirerkenokunacakdua5afe70a64ec4b Allahumme, kıni azabeke yevme teb'asu ev tecme'u ibadeke (Allahım! Kullarını yeniden dirilttiğin veya topladığın gun beni azabından koru)
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
YATAĞA UZANIRKEN Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) yatağına girdiği zaman elini (sağ elini) yanağının altına kordu Sonra şöyle buyururdu: Allahumme kıni azabeke yevme teb'asu ibadeke Allahım! Kullarını dirilteceği gün beni azabından koru (İbni Mace, hd: 3877)
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Her derde deva dualar Arabaya Binerken Okunacak Dua Bismillahi, sübhanellezi sahhara lenâ hâzâ vemâ künnâ lehu mukrinin ve inna ilâ Rabbinâ lemünkalibün (Allah'ın adıyla Bunu bize musahhar kılan Allah tamamiyle münezzehdir, yoksa onu zaptedemezdik biz herhalde Rabbimize döneceğiz) (11)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Yatmadan önce okunan dualar Yatmadan önce okunan dualar ile ilgili soruya verilen cevabın sonunda yarmadan önce okunacak duaları görebilirsiniz. SORU : Selamunaleyküm ben namaz kılan 16 yaşında biriyim, sorum şudur : Yatmadan önceki duaları yatsıdan eve geldiğim gibi abdestim varken okusam bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Bahtı Açık Bir Nasip İçin Edilecek Dua Uğurlu Bir Nasip İçin Okunan Dua Sabahleyin uyandığınızda özellikle abdest alırken veya yüzünüzü yıkarken yoksa gece yatağa girerken, önce üç kez salâvât getirilir: Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedın ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,557Konular
982,115Mesajlar
32,776Kullanıcılar
berat82482Son üye
Üst Alt