Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yaşanmış gerçek bir olay

yaşanmış gerçek bir olay
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
BU OLAY BENİM BAŞIMDAN GEÇMİŞTİR KURGU DÜZMECE YALAN DOLAN YOKTUR İSTEYEN İNANMAYABİLİR
YER: İSTANBULTARİH: 18 MAYIS 2007 GÜNLERDEN CUMA
ogün çoğu İstanbullunun gözlerinden kaçan (erken kalkanlar hariç) bir hadise vardı geç kalkanlar bu durumu farkedemediler bende farkedenlerden biriyim olayı en başından anlatmak istiyorum
TARİH:17 MAYIS PERŞEMBE 1 GÜN ÖNCESİ
televizyonda haberleri dinliyordum İstanbulun su sorununa işaret ediyordu bu sene beklenenden çok az yağış almıştı küresel ısınma sebebiyle dünyanın pek çok ülkesinde bu sorun mevcuttu içimi bi korku kapladı barajlarda sadece 56 aylık yetecek su kaldığı söyleniyordu Ankaranın durumu dahada vahimmiş bu 56 ay sadece tahmin havaların aşırı ısınması bu süreyi dahada kısaltacaktı önümüzdeki yılın dahada kurak geçeceği söyleniyordu birde meteoroloji uzmanına bağlandılar artık yaz bitimine kadar İstanbulda yağmur görülmeyeceğini belirtti (bu görüşü yaklaşık 3 hafta önce meteoroloji genel müdürlüğü bildirmişti evet içimden kara kara düşünüyordum tek yapabileceğim dua etmekti elden başka birşey gelmezdi ve dua ettim ama inanasım gelmiyordu yağmur yağacak gibi bi durum yoktu ortada daha doğrusu şeytan kulağıma boşa dua etme diyordu hayır dedim hiçbir dua boşa değildir Allahu teala ona inanarak dua etmemizi istiyor dua ettim ve yarın yağmur yağacak dedim buna kalben yürekten inandım sabah saat 05 civarı sabah namazı kılmak için kalktım tam abdest alırken açık olan camdan dışarda hareket eden araçların yolda çıkardığı sesleri duydum ıslak bir zeminde ilerledikleri belliydi aman Allahım dedim yoksa ve cama doğru koştum dışarda şarıl şarıl yağmur yağıyordu o anki mutluluğumu kelimelerle tarif edemem gözlerimden akan yaşlar yağmur sularıyla karıştı (şimdi bazıları bu kendi kendine gelin güvey oluyor zaten yağmur yağacaktı onunda duası üstüne gelmiş diyecek ben bu şekilde düşünmüyorum eğer bende öyle düşünürsem inkarcılardan olurum bu Allahü tealaya yapılan nankörlük olur ayet gayet açık
Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım
Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm Öyleyse, onlar da
Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler Umulur ki irşad olurlar
(Bakara Suresi, 186)
şayet ben bunu zaten yağmur yağacaktı dersem ozaman Allahın bana inanarak dua edenin duasına cevap veririm sözünü hiçe saymış olurum haşaa bunu aklıma getiremem ) sabah namazından sonra Allaha teşekkür olarak şükür namazı kıldım ve şunu bilirimki yüce Allah benim duam sebebiyle bir damla dahi yağmur yağdırsa binlerce şükretmeliyim kendimi alim ermiş yada benzeri bir zat zannettiğimi sanmayın bende herkes gibi bir kulum ve inanarak yapılan her duanın yerini bulacağını biliyorum bu sizede olabilir ve olmuşturda lütfen inkar etmeyelim Yüce Rabbimizin en sevmediği kulları inkar edenlerdir dünya yapılan dualarla ayakta duruyor
tabi bu olay sabah oluyor ve ardından güneş tekrar kızgınlığını gösterdi ve heryer kurudu saat 06 dan sonra kalkan İstanbullular yağmuru göremedi (tabi akşam saatlerinde tekrar yağdı o ayrı) ama ben sabah olması tam sabah namazı saatine denk gelmesi ve günlerden mubarek cuma olması sebebiyle bu konuyu ele aldım ayrıca birkaçda fotoğraf çektim ilginçtir fotonun birinde benim o an farkedemediğim yol üzerinde gölge şeklinde bir cisim var göz yanılması olabilir neyse burdan tüm müslüman kardeşlerime diyorumki dualarınızı Allaha sürekli yapın inanarak yapın ve yanlızca ondan bekleyin

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
burdaki resime biraz daha dikkat edelim cadde üzerine,,,

ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt