Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşamın eş anlamlısı nedir?

Yaşamın eş anlamlısı nedir?
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yaşamın eş anlamlısı

Yaşam kelimesiinn benzeyen anlamlısı tabiki Hayat'tırYaşamın eş anlamlıları hayat ve dirim kelimeleridir

Yaşam ne demek?

Yaşam Doğum ile vefat aralarında yaşanan zaman, ömür, hayattırYaşamak; Keyifle, acıyla, hüzünle, kederle, insanların birbirleriyle olan iletişimleriyle, ilişkileriyle, hayallerle, geçmişte olanlarla, tartışmalarla hayattan büyük bir hoşgörü çıkarmasını bilmektir *

Similar threads

Yaşamın eş anlamlısı Yaşam kelimesiinn eş anlamlısı tabiki Hayat'tırYaşamın eş anlamlıları hayat ve dirim kelimeleridir Yaşam ne demek? Yaşam Doğum ile olum arasında yaşanan sure, omur, hayattırYaşamak; Sevincle, acıyla, huzunle, kederle, insanların birbirleriyle olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Arkadaşlar “Irk, düşünmek hoşlanmak ve güvenmek için dünyaya gelmiştir özdeyişini ifade eden bir kompozisyon arıyorum Söz JJRousseau'ya ait Bana tezgâhtar olursanız çok sevinirim Cevap: “Ahali, dikkate almak sevmek ve inanmak için dünyaya gelmiştir konulu kompozis Yaşamak; Neşeyle, acıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Arkadaşlar “İnsanlar, duşunmek sevmek ve inanmak icin dunyaya gelmiştir ozdeyişini acıklayan bir kompozisyon arıyorum Soz JJRousseau'ya ait Bana yardımcı olursanız cok sevinirim Cevap: “İnsanlar, duşunmek sevmek ve inanmak icin dunyaya gelmiştir konulu kompozis Yaşamak; Sevincle, acıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt