Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yaşam için

yaşam için

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
YAŞAM İÇİN ÖNERİLER Yılda bir kere hiç gitmediğin biryere git
insanlara beklediklerinden daha çok şey ver ve bunu zevk alarak yap
En sevdiğin şiiri ezberle
Seni seviyorum dediğinde cidden söyle
Birincil bakışta aşka inan
Başkalarının düşleriyle katiyen alay etme
Yavaş konuş lakin seri düşün
Telefona cevap verirken gülümseSeni arayan birey bunu sesinden anlayacaktır
Değişikliklere kucak aç fakat değerlerini yitirme
Suskunluğun ara sıra en iyi cevap olduğunu unutma
Allaha güven lakin arabanı kilitle
Geçmişle fazla yaşama
Onu öperken gözlerini kapatmayan bir erkek kadına güvenme
Bütün kuralları öğren sonradan bazılarına uyma
Daha fazla kitap oku daha az televizyon seyret
Tutkuyla ve derinden sevSonradan bere alabilirsin şayet lakin hayatı komple yaşamanın tek yolu budur
*

Similar threads

YAŞAM İCİN ONERİLER Yılda bir kez hic gitmediğin biryere git insanlara beklediklerinden daha cok şey ver ve bunu zevk alarak yap En sevdiğin şiiri ezberle Seni seviyorum dediğinde cidden soyle İlk bakışta aşka inan Başkalarının duşleriyle asla alay etme Yavaş konuş ama hızlı duşun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
YAŞAM İÇİN ÖNERİLER İnsanlara beklediklerinden daha fazla şey ver ve bunu müsamaha alarak yap Dinlediğin her şeye inanma, sahip olduğun her şeyi harcama ve istediğin dek uyuma 'Seni seviyorum' dediğinde, cidden söyle Üzgünüm dediğinde, o kişinin gözlerinin içine bak Evlenmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Tavsiye almanın yaşı değil NASIHAT ALMANIN YAŞI DEĞIL Öğüt almasını bilene (yani o gücü kendisinde bulana) öğütler Biri sana sarıldığında önce onun kollarını gevşetmesini bekle Kendini değiştirebilme gücünü hafife alma, başkalarını değiştirebilme gücünü de fazla pozitif güvenme Zarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
Kızlara Söylenecek En Güzel Sözler, BÖYLECE YILBAŞI CİKolATASI YEDIM HICBIRI SENIN DEĞIN TATLI DEILDI Yedi bambaşka iklimden, Yedi çeşitlilik arı getirseler, Yedi çeşitlilik arı, Yedi ayrı çiçeği dolaşsa, Yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Hayatta üç şeyi sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Gittin Dudağıma, çocuksu susuzluğumla katiyen doyamadığım öpücüklerinden birini kondurup gittin N'olur öyle bakma banadedin en son Daha birkaç dakika önce, gözlerimde varlığınla alevlenen yasam sevincinin yerine, boyun eğmiş, donuk ve daha şimdiden hasretinle kavrulmus bir karanlığı bırakıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt