iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaslar oncellıkle bu yazıyı okudukdan daha sonra bana delı vs dıyeblırsınız fakat en ince ayrıntısına kadar gerçektır kırıcı yorumlar yapmassanız sevınırım ben amerıkada yasayan yabancı bır kızdan cok etkilendım kız benı tanımıyor lakin ben okadar kafaya taktımki bu kızı ıngılızce öğrenmek ıcın ıngılızce kursuna yazıldım şart okadar korkunç yanı anlıcagınız ve kızdan etkilendikden snra kendımede fazla bakmaya basladım kendı kendıme gelin güvey oluyorum felan cesıt cesıt hayaller kuruyorum
spor yapıyorum vs vs 6 bolumden olusan her bolumu 4 aydan 24 ayda iyice ıngılızce sokebılecegımı soledıler eğer öğrenemssem paramı iade edeceklerınıde sölediler ast
ve ıngılızceyı en ince ayrıntısına kadar öğrendikden sonra amerikaya gidip evını bi sekilde buldukdan sonra butun bu yaptıgım herşeyı bir kagıda yazıp kendısınıı cok sevdıgıımı söliyicem
sizce kızı etkileyebilirmyim ? yoksa hayalkırıklıgımı olur? yada diğer bir fikri olan varmı dır ocagınıza düstüm yardımmm
spor yapıyorum vs vs 6 bolumden olusan her bolumu 4 aydan 24 ayda iyice ıngılızce sokebılecegımı soledıler eğer öğrenemssem paramı iade edeceklerınıde sölediler ast
ve ıngılızceyı en ince ayrıntısına kadar öğrendikden sonra amerikaya gidip evını bi sekilde buldukdan sonra butun bu yaptıgım herşeyı bir kagıda yazıp kendısınıı cok sevdıgıımı söliyicem
sizce kızı etkileyebilirmyim ? yoksa hayalkırıklıgımı olur? yada diğer bir fikri olan varmı dır ocagınıza düstüm yardımmm
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.