Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardim

Yardim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba gençler ben bi kıza aşığım onla 9 ay çıktık ama ben onu kiskandirdim diye ayrıldık bende onu fazla seviyorum lakin o bana seni sevmiyorum sogudum senden diyo lakin seviyo kendimce çünkü mesajlarima cevap veriyor barismak icin ne yapmam lüzum allah rızası için yardim edin

Similar threads

6 aydir ciktigim bir kiz arkadasim var, onu cok seviyorum, yurtdisinda okuyor, bu yuzdende iliskimiz cok problemli gidiyordu gecen ay turkiyeye gelmeden once bana sacma sapan haraketler yapti telefonumu acmadi vs bende ayrildim cok kotuydum lakin hic yuzde vermedim, sonra geldiginde benle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhaba Arkadaşlar Lise3 Derslik Öğrencisiyim Benim Sevdiğim bi kız oda bana seni sevıyorum beni vazgeçme derdi ve ve gelecek gerçek dışı bile kurmuştuk hatta bana söylediği tek şey bn 2bi aylığı kaldıramam olmşdu lakin benden o ayrıldı 1 2 defa Ben yalvardım resmi olarak ve Barıoştık acilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Arkadaşlar sevgilimle 1hafta 10gün kadar zaman önce ayrıldık bu ayrılık sırasında ben o kıskansın diye facebookda arkadaşımla ilişki durumu yaptım ama sonradan gittim sevgilime söyledim ondan daha sonra sevgilimin arkadaşlarıyla sevgilim hakkında konuşurken sözde ben ona demişim doğrusu demedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Arkadaşlar , ilk kez merhaba Benim sevgilim varOnu evvelden hic sevmiyordum ve bile bile ayrılmak istiyordum!Bir defa terketmek istedim ve mesaj attım!Senden sogudum , dost kalalım dedim!Oda beni çok seviyor evliliği bile düşündü yanii!Sonra ıste ayrıldık ayrılığımız 1 gün sürdü ve tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
hayatımda böyle bişeyle karşılaşmadım ve allah rızası için bi zihin verin normalde başkasının akıl vermesiyle bişey yapacak biri değilim lakin en azından gerçeği görmeme takviye edin ilk olarak şunu söyleyeyim; hayatta ailem ve orta okuldan bu zamana kadar gelen hayallerim ve yaşama amacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt