Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım ile ilgili sözler

Yardım ile ilgili sözler
0
144

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
yardımla ilgili özlü sözler,
yardım ile ilgili güzel sözler

1Yardımlar, tıpkı çiçekler gibidir, ne değin taze ise insanları öyle memnun eder ( Chilon )

2Size yapılan en küçük bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir zaman hatırlamayız ( Chilon )

3Bir âmâ bir başka köre yol gösterirse ikisi de çukura yuvarlanır ( Matthew Henry ) *

Similar threads

yardımla ilgili veciz sözler, takviye ile ilgili hoş sözler 1Yardımlar, tıpatıp çiçekler gibidir, ne dek taze ise insanları böylece memnun eder ( Chilon ) 2Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir zaman hatırlamayız ( Chilon ) 3Bir kör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
313
yardımla ilgili ozlu sozler, yardım ile ilgili guzel sozler 1Yardımlar, tıpkı cicekler gibidir, ne kadar taze ise insanları o kadar memnun eder ( Chilon ) 2Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en buyuk yardımı ise hicbir vakit hatırlamayız ( Chilon ) 3Bir kor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
yardımseverlik ile ilgili veciz sözler Başkasına yararı dokunan insan en hatasız insandır Sophokles Bir kör bir köre yol gösterirse ikiside çukura yuvarlanır Matthew Henry Dostuna da, düşmanına da destek et, çünkü o zaman dostunla daha yakın arkadaş, düşmanınla da dost olursun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Yardımlaşmayla İlgili Kısa Ve Öz Güzel Sözler Yardımlaşmayla İlgili Hoş Sözler Yardımlaşma İle İlgili Sözler Gün içinde, bir misafirimiz bizden, işbirliği yapmak ile ilgili güzel sözler yazmamızı rica etmiş Biz de muhakkak ancak bu ricayı yerine getiriyor ve insanlık adına yapılacak en iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Yardımcı edinmek ile ilgili sözler söyler misiniz? Cevap: Faydalı almak ile ilgili sözler söyler misiniz? Başkasına yararı dokunan insan en hatasız insandır Sophokles Bir âmâ bir köre yol gösterirse ikiside çukura yuvarlanır Matthew Henry Dostuna da, düşmanına da destek et, çünkü o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt