iltasyazilim
FD Üye
Selamun Aleykum öncelikle
Abilerim kardeşlerim, İhtiyacım olan bikaç bilgi var
Yardımcı olursanız Memnun Kalırım
Lise 1 öğrencisiyim Hoca din dersinde:
'hristiyan ve yahudi (kafir) olanlara da saydı duymamız gerekir Sonuçta onlarda insan' diyor Ve bende:'İslam dinini kabul etmeyen, yalanlayan(Küfüre giren) kişilere ne diye saygı duyayım' dedim
Ve hoca neden saygı duymuyorsun dedi
Benim bilgim pek çok değil
Benim bilgim pek çok değil ve tefsir bakımından da zayıflık yönüm olduğunu düşünüyorum
Sizden isteğim bana yahudi ve hristiyanlara saygı duyulmaması gerektiğini söyleyen hadis ve ayetleri (tefsiri ile) söylemenizi Rica ediyorum
Ben düşüncemi tekrar size aktarayım
Ben bir hristiyan veya kafire neden saygı duyayım
Yahudiler peygamberlerle alay ederek) Kalplerimiz perdelidirdediler Hayır; küfür ve isyanları sebebiyle Allah onlara lânet etmiştir O yüzden çok az inanırlar(BAKARA 88) Allah'ın onları bu ayetle lanetlediği üzere, Ben lanet edilen kimselere neden saygı duyayım
Sunum Gibi birşey lazım bana da
Allah hepinizden razı olsun
Allah müslümanların yardımcısı olsun
Abilerim kardeşlerim, İhtiyacım olan bikaç bilgi var
Yardımcı olursanız Memnun Kalırım
Lise 1 öğrencisiyim Hoca din dersinde:
'hristiyan ve yahudi (kafir) olanlara da saydı duymamız gerekir Sonuçta onlarda insan' diyor Ve bende:'İslam dinini kabul etmeyen, yalanlayan(Küfüre giren) kişilere ne diye saygı duyayım' dedim
Ve hoca neden saygı duymuyorsun dedi
Benim bilgim pek çok değil
Benim bilgim pek çok değil ve tefsir bakımından da zayıflık yönüm olduğunu düşünüyorum
Sizden isteğim bana yahudi ve hristiyanlara saygı duyulmaması gerektiğini söyleyen hadis ve ayetleri (tefsiri ile) söylemenizi Rica ediyorum
Ben düşüncemi tekrar size aktarayım
Ben bir hristiyan veya kafire neden saygı duyayım
Yahudiler peygamberlerle alay ederek) Kalplerimiz perdelidirdediler Hayır; küfür ve isyanları sebebiyle Allah onlara lânet etmiştir O yüzden çok az inanırlar(BAKARA 88) Allah'ın onları bu ayetle lanetlediği üzere, Ben lanet edilen kimselere neden saygı duyayım
Sunum Gibi birşey lazım bana da
Allah hepinizden razı olsun
Allah müslümanların yardımcısı olsun