Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprakta bulunan orta damar ve yan damarın görevi nedir?

Yaprakta bulunan orta damar ve yan damarın görevi nedir?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yaprakta bulunan orta damar ve bağlı damarın görevi nedir?

Yaprakta yer alan orta damar ve orta damara yan olarak yaprak ayasına yayılan tabi damarlar bitki içerisinde madde alışverişini sağlar Bu maddeler fotosentez sonucunda oluşan organik maddeler ile su ve mineraller gibi inorganik maddelerden oluşurlar *

Similar threads

Kemosentez ve fotosentez arasındaki farklar ve özellikleri Kemosentezi, kimyasal enerji kullanarak inorganik bileşiklerden organik bileşikler elde etme yöntemi olarak tanımlayabiliriz Misal olarak azot bakterilerinin amonyağı nitrite çevirmeleri gösterilebilir Fotosentez ise bitkilerin ve su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Solunum Ve Fotosentez Nedir? Solunum Nedir? Fotosentez Nedir? Solunum Nedir Fotosentez Nedir Solunum Nedir? Vücudun hayati etkinliklerini yürütebilmek için zorunlu enerjinin sağlanması gerekir Vücuda alınan besinler, sindirim sonucu kana geçer Hücrelerde bu besinlerin oksijenle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İnsanda Dolaşım Sistemi Tüm canlı organizmaların yaşayabilmesi için beslenmeboşaltım, solunum yapması gereklidir Gelişmiş yapılı, büyük vücutlu canlılarda besinlerin ve temiz havanın vücuda yayılmasını, hücrelerde oluşan artıkların boşaltım organlarına ulaştırılmasını karşılayan yapılara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Kalp bütün vücuda kan pompalayan, kastan yapılmış bir organdır. Bütün organlarımızı besleyen damarlar olduğu gibi kalbimizi besleyen de damarlar vardır. Bu damarlarda tıkanıklık olursa özellikle efor durumunda kalp adelesine yeterli miktarda kan gidemediği için göğüs ağrısı olur. Kalp damarları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Fotosentez ve Kemosentez Hakkında Data Fotosentez Konu Anlatım Fotosentez Nedir Kemosentez Nedir Kemosentez Konu Anlatım Yeşil bitkilerin havadan aldıkları CO2 yi topraktan aldıkları su ile birleştirip üzüm şekeri yapmaları ve oksijen vermeleri olayına fotosentez denir Durum yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,556Konular
982,095Mesajlar
32,748Kullanıcılar
crewsSon üye
Üst Alt