Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprak Bezelye Yemeğim

Yaprak Bezelye Yemeğim
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yaprak Bezelye Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo yaprak bezelye
*1 büyük soğan
*1 havuç
*1 patates
*1 kırmızı biber
*1 yemek kaşığı salça
*1 domates
*Tuz

Yaprak Bezelye Yemeğim Tarifi Yapılışı
1
*Bezelyeler ipleri çıkarılarak ayıklanır tencereye sıcak su kaynatılır
*Kaynayan suya bezelyeler haşlanır
*Haşladıktan sonra süzülerek soğuk sudan geçilir
*Tencereye soğan, havucu küp küp doğrayın, kavurun
*Ardından kırmızı biberi küp küp doğrayın ve kavurun
*Domatesi küp küp doğrayın
*12 dakika daha kavurun
*Salçayı da biraz daha kavurun
*Patatesleri küp küp doğrayın ve yaprak bezelyeyi kavurun
*Yarım su bardağı sıcak suyu koyup, tuzuda ekleyin ve piştiğinden emin olduğunuz zaman yemeğin altını kapatın

Similar threads

Nefis Tavuklu Patatesli Bezelye Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler *1 kg bezelye *45 adet patates *Yarım kg tavuk göğsü *2 tane yeşil biber tatlı acı hangisini isterseniz( ben kıl acı biber kullandım) *1 tane soğan *1 yemek kaşığı dolusu salça *Tuz, kırmızı toz biber *Sıvı yağ *Kaynar su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Bezelye Yemeğim Nefis Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *1 adet biber *1 adet patates *1 adet havuç *3 kepçe bezelye ( ben buzluktan kullandım o yüzden kepçe dedim koyarken ölçüm oydu siz kişi sayısına göre artırabilirsiniz) *1 tatlı kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Nefis Bezelye Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *100 gr kıyma *1 adet havuç *1 kilo bezelye *3 adet patates *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı salça *Tuz *Kırmızı pul biber Nefis Bezelye Yemeğim Tarifi Yapılışı Patates ve havucu küp küp doğrayalım hazır olsun Önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Bezelyeli Yemek Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı bezelye *1 orta boy patates *1 soğan *1 havuç *1 kaşık salça *1 yemek k tereyağ *2 yemek k sıvıyağ *3 bardak sıcak su *Tuz, pulbiber Bezelyeli Yemek Tarifi Yapılışı 1 *Öncelikle tencereye tereyağı ve sıvıyağı aldıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *Yarım kilo bezelye *5 adet havuç *2 adet Patates *1 yemek kaşığı salça *1 tatlı kaşığı pul biber *1 çay bardağı karabiber *Tuz *1 çay bardağı sıvı yağ Bezelye Yemeği Tarifi Yapılışı Sıvı yağı bir tencereye alalım Soğanları küp küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,699Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt