Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yanlış numaraya süper cevaplar:)))))

Yanlış numaraya süper cevaplar:)))))
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hatalı numaraya süper cevaplar)))) aloo fatmayla görüşecektim yok güzelim dunyayı kurtarmaya gitti son aldigi is supermeni asmis da aloo kemal evde mi? değil canim evde bu ülkede yaşam değil dedi, basti uzaya gitti aloo sermin sen misin? bilmem ki bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim hönk aloo suat nerede? valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi bi tımarhaneye bak istersen aloo sedat değil mu? sabahleyin bi sarışınla otele girerken görülmüş daha çıkmamışlar ühüüüü nalçaaaakkk aloo kadir evde mi? yok kardeş son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş yaaaaaaaaaaa Alo Naci evdemi Evde (ÇAAAT!) Alo alo diit diit diit Alo Kamil abi evdemi Evde körolacasıca hala bi meslek bulamadı Allah ın cezası Ee ben daha sonra ariyim yenge Alo Muzaffer bey evdemi Buyrun benim Selamlama dünyalı biz dostuz, ehehuhehe ulan genemi siz Alo Mustafa Beyle görüşebilirmiyiz Kim arıyodu FBI! Alo Mehmet oradamı acaba Evet Hımm peki Cavit oradamı Evet oda burada Peki Kenan oradamı Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz Suphi ? (ÇAAAT!) diit diit diit Alo Muratla görüşebilirmiyim Bilmem daha önce hiç denedinizmi Alo Şeyda oradamı Hayır Neden Bilmem Ama orada olmalı Ama değil Eminmisiniz Hayır adım Hülya Çok iğrençsiniz biliyomusunuz Biliyorum, diğer soru Yaş kaç Hülya 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam (ÇAAAT!) diit diit diit  

858,505Konular
982,678Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt